• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JIMMMY: OK, ale pokud pracuješ z domova, nemáš psa, jiný starosti a pak se ti "nechce" tak to je dost specifická situace.
    JIMMMY
    JIMMMY --- ---
    ADAMIRA: Pracuju z domova
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JIMMMY: máš kancl ve stejnym baráku jako byt?
    JIMMMY
    JIMMMY --- ---
    ADAMIRA: Dovolim si nesouhlasit. Temer cely den sedim u pocitace (prace) a nasledne vetsinou nemam chut nekam jit. Za vcerejsek mam napriklad ~1800 kroku. Sice je mi to blby, ale proste jsem nikam nesel. Mesicni prumer se ovsem pohybuje mezi 6K5 - 8K denne, takze to proste vyvazuju narazove.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    10k+ denně nedá jenom člověk co jezdí autem i ná záchod nebo je na vozíku, vždyť ro je absolutní nic.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FIONOR: Moje zena je strasne pysna na to, ze ma 10k+ uz asi 850 dni v kuse :-). Ale posledni dobou chodi behat skoro kazdy den.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Volala mi nějaká babička a strašně si chválila syna, jak jí moc pomohl za buchty a stovku, že je chytrý, hodný, pracovitý a gratulovala mi k výchově. On byl u táty a říkal, jak se nudí, protože v červenci měl dennodenní šichtu a v srpnu to není s těma brigádama nic moc, ale že fakt jde a i když z toho v podstatě nic nemá a někomu pomůže, to jsem teda nečekala. Asi prasknu pýchou.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Přišel na kontrolu můj oblíbený zadavatel. Měl klobouk jako obvykle. A děsně mu to slušelo. Jako obvykle. Obešli jsme spolu pastvinu, byl spokojený s opasením, vyfotil si ovce v ohradě a řekl: „Jde vám to, holky.“
    „Díky, snažíme se,“ povídám.
    A on na to: „Všechny jste moc šikovný.“
    Ach! Jdu pracovat. Jak jsem včera necítila motivaci a musela jsem se do toho nutit, chybělo mi přesně tohle. Praise the kink!
    Kník.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Neobvyklá otočka na pražském letišti. Letadlo se vracelo pro deset striptérek - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-neobvykla-otocka-na-prazskem-letisti-letadlo-se-vracelo-pro-deset-stripterek-313317
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    První den nucené dopravy v autobusu (výluka vlaků) a jacpot, sama na sedačce:-) Odpoledne to asi taková bomba nebude.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CLAVEN: já myslel že ten pes je jenom ikonka
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Dobré správy od veterinára, v ktoré som fakt už nedúfal. Konečne sa môžem po dvoch týždňoch normálne nadýchnuť.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Novej Spida uz ma pres 2 miliardy dolaru.
    Odyssea ma 1,3 miliardy dolaru.
    Oba to jsou skvely filmy a kazdej z nich jsem videl uz 4x. Slusny filmovy leto :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    :D

Ujetých 381 km za týden odpovídá podle zvolené metody přepočtu přibližně 138 000 až 570 000 krokům za týden.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    FIONOR: mě to potěšilo taky, já mám průměr 11000:-)
    NICOLLETTE: nejsou to ti lidi, co ráno vlezou do auta, vyvezou se do kanceláře, pak vlezou zpátky do auta a domů?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dcerka dnes odjela na soustředění v rugby. Z více, než 40 dětí různého věku bylo 5 holek. A protože se zase tolik neznají, zůstala ta moje "sama" na sezení v busu. Myslela jsem, že jí to bude líto, ale řekla, že je to jedno, protože ona se "kámoší s každým". <3
    Chtěla jsem jí pak ještě do autobusu zamávat, ale ona už s Edou hrála karty.

Potěšilo. Moc.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Že mi "díru po suku" olajkovalo ID SUK 🤣
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Pinčes s Iwoshem, dlouho jsem se u hraní tak dobře nebavil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam