• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Kolega tuhle ukazoval ve třídě suvenýr z muzejního obchodu, tabulku s klínopisem, a nechal studenty hádat, co je tam napsáno. A na můj třeskutý vtip s mědí se nikdo nechytal. Říkám vám, tihle mladí dneska nemají vůbec žádné základní vzdělání!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    (Jak se synchronmizuje tablet s telefonem?)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nastavila jsem automatickou odpověď do mailu a začíná mi být všechno jedno.
    Dovolená čeká :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    _ANT_: To bych se asi pos...
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    87HIGHFLYER: Naprosto super, protože tenhle okamžik v historii spíš jakoby neexistoval, ale je to celý v mlze bordelu, kterej na přelomu 1991/92 panoval. Slovinsko vyhlásilo nezávislost v červnu 1991 a bylo mezinárodně uznáno v průběhu následujícího půl roku, Moldavsko vyhlásilo nezávislost v srpnu 1991 a taky trvalo cca půl roku než to relevantní mezinárodní aktéři uznali.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Opakovane me bavi nas aktulani mapovy podklad

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Si tak spokojene s*** na kadibudce, dvere otevreny. Pribehne slepice, rozhlidne se a skoci mi do klina.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    DROOPI: :) to je preci uplne jedno ;)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    SAAYURI: uplne se bojim zeptat kde pracuje....
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SAMOUT: Posledne jsem si ho nevyfotil.

SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Muj muz je mezi top 50 nejvlivnejsima ceo na ceskym linkaci :)
    to abych mu koupila destnicek :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Odchazim z prace po 5 letech a potesilo me, ze za mnou chodi lidi, ze jim budu chybet, at uz lidsky nebo pracovne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Fakemaxxing..Kdo by to byl cekal ze? :D

JONY
    JONY --- ---
    Díky nedávné debatě o Alence jsem zcela náhodou v antíku ulovil všechny tři díly v perfektním stavu a za hubičku.

_
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Na Ukrajině do Ruska
    VěraČ 🇨🇿🍀🌞⭐️ on X: "Na FB na mně vyskočil tenhle příspěvek a já si říkám, zase nějaký dement v Moskvě předvádí, jak je v Rusku blaze. Koukla jsem a nestačila jsem se divit😀🫡👏Pro ty co FB nemají dávám ...
    https://x.com/verulinkam/status/2092246962418418064?s=46

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Že mi muž přijel pomoct, když mi poprvé zdrhly ovce někam úplně do háje.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Pobavilo mě oznámení obce o tom, že dnes nepoteče voda v cca polovině obce (vyjmenovány konkrétní ulice). A dnes se ukázalo, že voda nemá téct v celé vesnici. Ale vodaři nakonec obec připojili na jiný přívod, který má ale slabší tlak, takže do kopce nedotekla, i když tam původně výpadek hlášený nebyl. Výsledkem tedy bylo, že voda tekla v části obce, kde neměla, a netekla tam, kde měla. Perfektní oznámení :-)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam