• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Nová třída, nová učitelka, družinářka. Zítra odjezd na adaptak.. jdu tedy za paní družinařkou, popovídat si o specifických věcech co musí mít syn, aby byl v klidu.. začnu ona mě zastaví, že Ericha zná a že ví že je to strašně hodný a chytrý kluk a že ona osobně ho má moc ráda - že je to takový klidný plyšový medvídek. Tak jsem jí popisovala loňskou situaci a to jak moc se ve škole trápil a ona mě uklidňovala a tak vůbec jsme si docela notovali a když jsem jí řekla že je divný po mě, tak odpověděla že není .. je chytrý a že své dceři musí dělat jídelní lístek na týden dopředu, jinak by jí nic nejedla!!!! Paní ví, umí s tím pracovat a paní učitelka vypadá stejně chápavě. odcházela jsem se slzami v očích a velkou naději, že tento rok nebude tak hrozný, jako ty dva před tím..
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Hugoušek má první den v dětské skupince!
    Awwwwww
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    INSEQUI: mozna mel doplnit jeste toaletak
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Zítra je 1.9, děti začíná školní rok. Třináctiletý štráduje po bytě sem a tam a místo "půjdete do dolů" si tady na stejnou melodii prozpěvuje "půjdete do školy". Chápu ho.

Final Football Battle "Early Man 2018" || Bronze Age vs Stone Age || Best Moments
    https://www.youtube.com/watch?v=MYfdYWYL-oA
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    INSEQUI: Jasný orgyje.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    GIRAFFKA: To bude mejdan
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Sbiram cizi nakupni seznamy zapomenuty v nakupnich kosickach. Nekdy jsou obyc, jindy takovejhle skvost (aneb rozsahly nakup hodny seznamu)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Sedět na písku a vidět a slyšet moře

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kdyz nova pani tridni ucitelka musela sve jmeno napsat na tabuli, protoze rodice nevedeli, jak se pise Pissingerova. Snad ty deti budou mensi pubertaci, nez ja :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SALVATOR: to uz by skoro bylo i na vyzvednuti nejakych tech vinylu, coz? :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Bych se bál, že bych to sežral.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Konecne je cas na odpaleno svicky co voni jak nutella :))
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    LIMETA: Mně taky. :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Ty nádražní knihovny mne občas i potěší.
    Hlavně mi ta kniha připomíná jednoho z nyxáků :).

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vzpomněl sem si na jeden tématickej.

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    pobavilo mě, že ten sráč hugh_boylan, kterej byl už jednou vyhozenej z Nyxu za vyhrožování smrtí
    o sobě prohlašuje, že je hipízák 🤦🏼 to je takovej kus dementa
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    CLAVEN: internet úplně stejně, mám ten jejich 2gbit i s modemem za 299,-
    Stačí zmínit konkurenci a jde to. A ještě bejvá dobrý si najít jejich lokálního prodejce - v domech mívají plakát s kontaktem - dostaneš konkrétního člověka co má na starost tvojí oblast.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Lol

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Bratr mi právě na dálnici řekl: „Můžeš mi na chvíli podržet volant, prosím tě?“ a já jsem ho zmateně chytla, než mi vůbec došlo, co dělám, a on ho pustil, aby utáhnul nějakou lahvičku, co mu visí na zrcátku… WTF… 😅
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Po čtyř letech jsme dneska pověsili obraz, kterej celou dobu od stěhování stál opřenej o tu stěnu, na který měl viset. Pověsit ho rvalo asi 4 minuty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam