• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ADRIENE: zluty auto six-seven, mam six-seven bodu!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Druhorozený vstal na budík v 6:20, v 6:35 dole snídá lupínky a v 6:45 odchází za kamarádkama, se kterými je celé léto, jak jen může.
    Jeho bratr, který se dovalí před sedmou to komentuje: "Láska je strašná věc".
    Povídám: "No máš ale pak takový krásný hřejivý pocit tady" ukazujíc si na srdeční krajinu.
    Odpověď: "To umí vodka taky".
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Byla jsem na první zkoušce sboru a měla jsem pruhované tričko s nápisem Read between the lines. A autobusák cestou domů si pouštěl Krysaře. A bytost sedící proti mně měla úchvatně barevnou mikinu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: a parků :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: veverky, opičky našich lesů
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dvě veverky, zrzavá a černá, honily se po stromech. Ta hravost, elegance a lehkost, se kterou skákaly z větve na větev.
    NEI
    NEI --- ---
    Zase jsem měla den na nic, ale v metru byl takový pár ve středním věku a ta paní jen zářila a usmívala se až jsem se musela taky lehce usmát a podívat se stranou a na zem.
    Děkuji neznámá milá paní. 🤍
    Díky lidem jako ste vy má smysl žít.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Dneska jsme odoperovali obě oči tatínkovi mého nejbližšího kamaráda, pro mě defacto skoro rodina. Dali jsme mu multifokální čočky, sice to byla pro lékaře dost anabáze s výpočtama, ale jestli si to ideálně sedne, bude komplet bez brýlí na blízko i na dálku. V 76ti letech celkem super :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PAN_SPRCHA: Jeden den volna problem cas od casu neni, stridava pece existuje i u nerozvedenych, spolu bydlicich. Jeden volna s manzelkou je problem velikej🤦‍♂️🤷‍♂️.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ADRIENE: jako rodič bych si rád nárokoval ten jeden den volna co se tady slibuje
    JIMMMY
    JIMMMY --- ---
    NESS: Diky tobe jsem se teda dokopal k prihlaseni do vodafone, nalezeni oku kodu a pozadani, aby se se mnou spojil operator. Slecna mi prave volala, vsechno jsme vyresili a melo by me to ted stat o ~250,- mesicne min. Diky za inspiraci!
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dostala jsem dvě publikace k mým milovaným kytkám. <3

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já se těším na 29. září na Transport Fever 3.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Letos vyjde třetí díl Duny, noví Gears of War, ne které se se synem třeseme a GTA VI, vůči kterému jsem tedy poněkud skeptický, ale stejně už bylo načase. No a navíc 4K Ghost in the Shell, jak píše
    HONZA09: také potěší.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ghost in the Shell (1995) Official 4K Re-Release Trailer - Mamoru Oshii, Masamune Shirow
    https://www.youtube.com/watch?v=R1K__7QhLaA
    RUTHER
    RUTHER --- ---

Srpen je měsícem hudby. (Tance a zpěvu)... Hodně jsem minul cenu... ale... na druhou stranu jsem vyhrál Top Busker - na Central Ave + 500 dolarů, +1 skóre, +550 zkušeností z ulice

JOPS
    JOPS --- ---
    asi 20 let hledam konkretni film. A zrovna dneska s kolegama jsme resili nase oblibene filmy naseho mladi a ja jim popisuju o cem tenhle film byl. A jeden z kolegu rika, napis to AI, ta ti poradi.

A ja na nej koukam a rikam, ty voe, to me fakt nenapadlo a hned jsem to nabouchal do AI a ty voe, ona to fakt dala. AI napsal jsem si jistej na 95%, ze to je presne to co hledas. A fakt to bylo ono. A kupodivu se mi to i povedlo stahnout :D sice CZ titulky nemam a ani je nikde nevidim, ale to je detail :D
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    tři Tobíci jdou, v řadě za sebou...

(true story)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam