• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PAKOBYLKA_: LOL trošku špatně jsem četl a byl z toho krásnej příběh o piss party nad housenkou, díky :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: já mám momentálně záchranné stanice ježků :-)
    (vyvažujou nezávislé politické zpravodajství, ježek, bombardování, ježek, korupční aféry, můj algoritmus si očividně myslí, že jsem psychopat, kterého je potřeba udržovat ve stavu aspoň jakés takés příčetnosti)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: ok, tak jezevci jsou minimalne dva, to by vysvetlovalo mnozstvi tech sracek :) , jakkoli obdivuju jejich disciplinu ukladat to na jedno misto. lisky jsem zatim identifikoval tri: jednu mamu s chundelatym ocasem a dve nejspis mlady ktery maj ten ocas zatim spis hubenej.

Sousedka ma vedle my louky starou jablon pod kterou lezej spadany jablka, to je zatim jedinej duvod kterej me pro tyhle lidovy seslosti napada.

HOBORG
    HOBORG --- ---
    PAKOBYLKA_: lisaj svlaccovy
    jednoho jsem potkal v Cerny na Lipne, taky jsme koukali jak je velkej a tlustej :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Koupila jsem kosmetiku, to co používám a docházelo. Uplatnila jsem kozičky a rázem jsem za 6 produktů platila necelých 140,-.
    Úplně mně překvapilo, jak velkou slevu těch sedm kozicek umí..
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Před několika dny jsem někde dobře klikla a od té doby mě algoritmus zásobuje zprávami z několika chovných stanic bezsrstých sphynxů, kde mají teď čerstvě koťata (obr 1). Proto mě reklama od Košíku na chvíli zmátla a vyděsila (obr 2).

VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Začala topná sezona, radiátor hřeje
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Hodina a pul v lese, pulka velkyho kosiku hub. Cestou domu zastavka v kvetinarstvi pro darek, takze navic jedna nova modlivka pro me. Nevim, ze ceho mam vetsi radost!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    BLOWUP:

Serou na to, no. :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Na moji louce, v jeji zadni casti, jsem pozoroval stopy zvireci pritomnosti. Nejaky zvire tam chodi srat na jedno misto - naprosto cilene. A protoze to jsou opravdu uctyhodny objemy, vzbudilo moji zvedavost a koupil jsem si kameru se sim kartou ktera se da dat i mimo dosah myho kamerovyho systemu kterej funguje na wifi.

Od te doby cely noci kazdejch pet minut muj telefon zavrni - jak se zda, moje louka je v okoli vyhlasenou party lokalitou. Ty sracky jsou od jezevce (nebo povicero jezevcu, zatim je neumim odlisit). Krome nich tam behaj lisky, tech je nekolik, srnky (taky celej klan) a samozrejme asi patnact kocek.

Je to fascinujici, nechapu co tam celou noc tropej. O vikendu kameru prestehuju do strze - to me taky uz dlouho vrta hlavou, co se tam deje: kocky casto sedej na my platforme a napjate a soustredene do ty strze ziraj :-)

PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Byla veliká a tlustá jako prostředníček průměrného Arnolda Schwarzeneggera. Zastavila jsem pro ni dopravu na cyklostezce. S panem cyklistou a paní koloběžkyní (je to slovo?) jsme se pokochali, navzájem si poděkovali a svět se točí dál. ❤️

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Why not both?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ELSINOR: Jeden neví, jestli tam dřív bývala stanice pro hendikepovanou drůbež, nebo gay bar. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @MpPardubice
    Výjezd kvůli Counter-Striku. Nešlo o takzvaný Swatting, ale v noci na pátek strážníci zasahovali v bytě v #Pardubice u hráče, kterému asi dobře nešel mic a snažil se soupeři dovolat vlastní zvýšenou hlasitostí. Strážníci hráči vysvětlili, že sousedé by ocenili spíš GG a klid.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Že se chystá reedice AMBERské tentalogie!
    Mám ji teda blahé paměti z devadesátek v edici "and classic", kde občas někdo krytizuje překlad. Straky na Vrbě se před lety snažily o její znovuvzkříšení, ale neklaply jim všechny díly.
    Teď to má vyjít s novým překladem jako omnibusy Kniha Corwina a Kniha Merlina. Jsem zvědavej a už se těším. Doufám, že neposerou sazbu a že se ty bichle nebudou lámet v hřbetu...
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Já se teď po dlouhé době zase bavila zastávkama metra v Londýně. Cockfosters momentálně vede. :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Bratislavské zastávky MHD Vrakuňa a Fafruny. :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Obojí - pobavilo i potěšilo.

Ne, fakt nikdo to nečekal. :)

Volkswagenu se začalo dařit tam, kde to nečekal. Může to pomoct ohroženým továrnám – Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/elektromobilita/volkswagenu-se-zacalo-darit-tam-kde-to-necekal-kvuli-elektroautum-ma-ted-jine-starosti/r~aaa29b3fd7194d2bab9f8f85126ac5b8/

„Ocitli jsme se v bodě zlomu,“ říká prodejní ředitel Volkswagenu Martin Sander. Poptávka po elektromobilech totiž v posledních měsících utěšeně roste, podle německého magazínu Automobilwoche dokonce tak výrazně, že Volkswagen ubírá extra směny na výrobu spalovacích aut ve Wolfsburgu a naopak přidává směny v továrně, která byla ještě pár týdnů zpátky na odstřel.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    domácí burčák.

sice to původně byla hroznová šťáva určená na výrobu vinea sirupu, ale tak hlavně že se to nemusí vyhodit, že :-)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Bejvala sefova o me po mym odchodu sirila mezi obchodakama drby. Co tak potkavam obchodaky na ruznejch akci, sami od sebe mi zminujou, ze je nejaka divna a prijde jim dost asocialni.
    Trochu to hreje u srdicka.
    Soucasne je desivy, kolik veci clovek dokaze prehlizet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam