• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DIGITALIS: Viz [Connections, Wordle a další hry od The New York Times] , sekce "textové hry". Na společné luštění používám ty jednodušší: Wordle, Betweenle, Pixletters. Ty složitější jim nechávám, ať si chvíli luští sami, podle vlastního výběru.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Prisla mi sms od dpd ze mi nemohli dorucit v 10:37 balik, protoze se „nemohli dostat na muj pozemek“. Tak krome faktu ze jsem nic neobjednaval a na muj pozemek se muze dostat kdokoli, ponevadz neni oplocenej, mi pohled na kamerovej zaznam v 10:37 ukazal pouze nudici se kocku. Skoro mi tech kluku ktery mi tu zpravu poslali z nejakyho marockyho cisla bylo lito, asi jim jeste nikdo nerekl ze u nas maji operatori zakonem zakazany umoznit posilani zprav pod anonymnima nebo nafejkovanyma cislama.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    ze som zacal po 40ke studovat a vcerajsi kruh s novymi spoluziakmi. tak snad to bude aspon take dobre a transformacne, jak nam to popisovali “druhaci”.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    ATUARFIK: co konkrétně používáte, že jsem tak smělá?
    Původně jsem sem teda šla s potěšujícím pocitem z včerejšího setkání s chiropraktikem, labůžo...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TRISSIE: no nestěžuj si:-) já na nic neklikám a mám tam, kdo zrovna umřel, kdo dostal rakovinu, dítě umřelo, psa utýrali, řítí se ekologická katastrofa, budou zdražovat, je to fakt děsný.
    NEI: A Dejvinka je krásná tříbarevka :-) Trochu mi připomíná moji Zlatěnku, taky vypadá, že je kulatoučká:-)
    DEADSLUT: to bych si asi pár busů nechala ujet :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hráli jsme se studenty něco jako wordle. Už jsme byli u přihořívá, cílové slovo mělo být něco na pět písmen začínající na BU. Tak jim říkám, aha, tak tohle slovo asi nebudete znát. A takový prcek v první lavici najednou "a jó" a uhodnul to. Minulý čas to pořádně neumí, slovíčka z minulé hodiny ignoruje, ale když vysílá trpaslíky, aby zamordovali troly nebo kýho čerta, troubí jim k tomu na bugle! (Polnice, hezky česky.)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    THAIGRR: to se mas :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    eine kleine IT Schadenfreude

Microsoft omylem vymazal data M365 neziskových zákazníků před vypršením jejich doby uchovávání – a nyní říká, že jim nemůže říct, co zmizelo, nebo dokonce, zda o něco přišli.

Tento koktejl následoval po ukončení grantu Microsoft 365 Business Premium společností Microsoft,

Microsoft tells nonprofits their deleted M365 data isn't coming back
    https://www.theregister.com/saas/2026/09/28/microsoft-tells-nonprofits-their-deleted-m365-data-isnt-coming-back/5299433
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ted nevim komu z vas dvou zavidim vic.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    _ANT_: Ja taky, dva knedliky a kus omacky
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Generální prokurátorka státu New York Letitia James převezme plnou kontrolu nad vyšetřováním a případným trestním stíháním v případu Cornell 7.

go Letitia, go!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    z podrazky se mi lihne upir!

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Dostala jsem přidáno.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Nově jsme se s Hugoušem stali členy České obce sokolské.
    Takže jsem na první cvičení s batolaty samozřejmě zapomněla jakékoli cvičící oblečení, a to včetně bot, takže Hugouš to odcvičil naboso a já v business casual oblečení.
    Ale tak co, legrace byla.
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    R_U_SIRIOUS: já to zbožňuji. Protože vidím, že rozumí. I když ostatní si myslí, že nevnímá, tak já vím, že je chytrý dost.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    LUCKYMARY:

Dětská naivní upřímnost. ;)
    Připomnělo mi to jakýsi citát: "Děti, filozofové a blázni mluví vždycky pravdu. Proto se děti bijí, blázni zavírají a filozofové nechápou."

A vůbec, kdo si myslíš, že.jsem? To, že nemluvím, neznanená, že ti nerozumim. ;)
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Dneska svému nemluvícímu dítěti říkám: "Kdo furt má prát to tvoje zakydané oblečení? " A on na mě koukne a tím svým roztomilým hláskem řekne:"ty".
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Dokopal jsem se takhle při čtvrtku udělat chilli olej, tak mám zas na pul roku klid:)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Daniel Kachamba showing the Putugizi technique (Göttingen, 1972)
    https://www.youtube.com/watch?v=d0CsAmWDbME
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Inzerat na kolo a za 6 hodin je kolo prodany. Napohodu a bez starosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam