• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • přihlásit
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: díky
    nezapomeň

ať žije patos, Seifert a tak

Btw. Dobrej Rap
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: řádně se naladit a sladit !

což mi připomíná, že my jsme se este nerozpadli, to snad nejsme radioaktivni ?

poločase rozpadu gdě? ; )
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak to vypadá, že po nějakejch 20+ letech dáme znova dohromady kapelu. I když jenom asi na jeden koncert u příležitosti narozenin táty kytaristy a klávesáka.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo mě, že i když bylo dopoledne chladno a zataženo, tak teď je krásně.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Nejakym nedopatrenim jsem musel projít ulickou volebnich stánků.

a nakonec super pokec, kontakty a seriozni jednani

Plzeň je fajn , tak nějak
    NESS
    NESS --- ---
    Po delsi dobe kvalitni kousek https://www.youtube.com/watch?v=VraY6UXycc0 :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NTR23: No úplně jak vod Sekory!
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MAR_TINA: 👌🏼

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Projev českého ministra kultury Oty Klempíře (Motoristé) na zahajovacím ceremoniálu Frankfurtského knižního veletrhu přerušovaly kritické výkřiky a bučení. „Ministři kultury, kteří ničí kulturu, přicházejí a odcházejí, kultura zůstává,“ řekla následně ve svém projevu spisovatelka Radka Denemarková.

Chtěl moc, tak snad si jí užívá
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Taková blbost, ale..
    Dlouho jsme nemohli najít náhradu za ikea štětku s přísavkou. A dnes jsem přišla domů a tam zásoba :)

DRUI
    DRUI --- ---
    Chtel jsem si jako dospely udelat radost a koupit zamilovany VtM print - a zjistil jsem ze je k mani primo na autorove strance.
    Ale nedorucuji mimo US.
    Tak jsem napsal na podivny archaicky aol.com email uvedeny v kontaktech a ani necekal odpoved.
    Ze mi odpovi sam 78lety Clyde Caldwell a nabidne jak poresime dopravu do EU jsem uz vubec necekal. :D :D :D

Sedim tu a najednou mam flashbacky na 90 leta a uplne citim vuni cerstve rozbalenych karticek.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Hanácké senátor - baví mě ho poslouchat a nejspíš mu to nakonec hodím...
    Hanácké senátor Marek Ošťádal - 1. jak to začlo?
    https://youtu.be/UNn3I3nrSUU?is=qSc6rDbecDNKT-kW
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Právě jsem si ogrilovala kozí sýr tak dokonale, jako si ho pamatuji z pizzy West. Ách moje chuťově buňky jsou naplněné a mozek šťastný, protože na ty pokusy - omyly, mi stačila jen půlka toho kila. Ta druhá bude už pokaždé dokonalá, páč vím jak na to!!! Jupí... už umím obě svoje oblíbený jídla!
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Kupovala jsem v Bauhausu krásnou chryzantému a paní na kase se nad ní začala rozplývat. Taky si všimla mýho můřího prstýnku a pak se na mě podívala pořádně, na zelený šaty a tetování a řekla mi, že jsem celá taková kytičková, přírodní a lesní. :)
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Relax v parku 🌞Asi tu usnu...

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo

RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    prechadzka lesom

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam