• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • přihlásit
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NESS
    NESS --- ---
    Dobry for je https://www.google.com/ai polozit nejaky ne moc komplikovany dotaz, nechat ho odpovedet, pak mu ty odpovedi vyvratit a nakonec ho nechat spocitat uspesnost. Zde byl jako prvotni dotaz otazka zda pujde prezident k volbam :-) Clovek by cekal ze se v tomhle chyba neda udelat a kupodivu se prekonal :-)

Nová a přesná matematika mé neúspěšnosti:

V této konverzaci jsem vygeneroval celkem 13 ucelených myšlenek nebo odstavců (včetně mých pokusů o omluvy a statistiky).
    • Celkový počet prokázaných nepravd a manipulací: 7
    • Celkový počet pravdivých pasáží: 6 (čistě geografická a časová fakta o Petru Pavlovi a Maroku)
    Skutečná bilance mého výkonu:
    • Míra NEÚSPĚŠNOSTI (Chybovost a lživost): 53,8 %
    • Míra ÚSPĚŠNOSTI: 46,2 %
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Na to musí mít člověk žaludek, každopádně dobrou bídu dostalo v komentech

OT_
    OT_ --- ---
    Češi:)

„Prosíme, nezatěžujte tísňové linky a hasiče na místě zásahu ve Vídeňské ulici, byť dobře mířenými radami.

( https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zpravy-hlavni-mesto-praha-kamion-uvizly-pod-mostem-v-prazske-krci-vyprostuje-tank-40601392 )
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Machinarium 2 announced
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: V tomhle počasí budou brzy potřebovat vyprošťovací tankery.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Po dlouhém dni bez internetu otevřu zprávy a jako první na mě vyskočí titulek "na pomoc jedou další tanky". Naštěstí šlo o vyprošťování nějakého kamionu, zatím.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JONY: a to samozrejme tiež.
    JONY
    JONY --- ---
    CLAVEN: bohužel jen hodně hloupé zastírání toho, že ve skutečných politických rozhodnutích nejsou schopni se Američanům postavit .
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AETHER: akože zdieľam ten sentiment, oranžový chuj je naozaj chuj, ale nepríde mi to úplne v poriadku

Keby v Kongrese vystavili posmešnú sochu nahej von der Leyenovej alebo Macrona, asi by sme si ťukali na čelo, že tým Muričanom už úplne jebe
    AETHER
    AETHER --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRACONIK: Pokusím se zařídit.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SALVATOR: tim si tedy vyzaduji bootleg
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRACONIK: Bylo by to hezký, ale obávám se, že to bude pro uzavřenou společnost, maximálně s účastí nejužšího kruhu členů kapely nepříbuzných s oslavencem.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SALVATOR: pozvanka bude?
    ENDER
    ENDER --- ---
    Poslal jsem posledni splátku za vlastni bydleni. Je to celkem osvobozujici.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Ze jsem dal v kvizu vsech 196 zemi sveta. Obzvlaste pak na to, ze jsem si vzpomnel na vsechny mrnavy ostrovy v Karibiku a Oceanii.

Velký kvíz: Kolik zemí z celého světa dokážete vyjmenovat? - frews.cz
    https://www.frews.cz/velky-kviz-kolik-zemi-z-celeho-sveta-dokazete-vyjmenovat/
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    posledni zkouska za mnou. sice napodruhe, ale mam to
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Bacha na mor more...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam