• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • přihlásit
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já taky odvolil. Smysluplnost trochu zakalil fakt, že ve Vyšných Vlkodlakách máme jenom jednu kandidátku.
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    že jsem s medvídětem stihla odvolit ve 13:45 potěšilo, panoptikální složení volební komise pobavilo...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PAKOBYLKA_: Sdílím tvoji zkušenost. Oni asi mají nedostatek matlání a tvoření rukama. Jednou za čas děláme místo třídnické hodiny "dílničky", a ta s omalovánkama je zaplněná jako první. Maturanti sedí a 45 minut vybarvují pohádkové postavičky pastelkama a jsou nejvíc happy.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Vyšel mi experiment. Byla jsem líná a nechtělo se mi nic dělat.
    Vzala jsem 3 balíčky modelíny, srazila lavice k sobě, posadila puboše kolem dokola, na tabuli napsala pár konverzačních témat, kdyby řeč náhodou vázla a jediný pravidlo bylo, aby mluvili celou dobu jen anglicky. Hrála jsem si s nima a jen poslouchala. Bylo to skvělý.
    Příště budou vystřihovat a lepit. Nebo omalovávat.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    1700.- V kapse od zimního bombra
    Helljéé!
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Že starší psice u rodičů chytla druhý dech a může si užívat i delší vycházky i po lese...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Máš pravdu, při příští objednávce granulí a konzerv přihodím i nějakou hračku pro démonka :))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Mami, víš, co dělá pan želva za práci?
    Ne.
    Svářeč, přece.

Duh!

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GIRAFFKA: rada bych pripomnela, ze je nejvyssi cas zacit s darkama, at se s tim pak nemusime srat v prosinci...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Coz mi pripomina, ze na nyxich crushich je nejhezci to, ze si je nepokazim realitou:))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Zdalo se mi dnes, ze jsem si tak trochu zacala romanek s jednim nyxakem. Trochu blby bylo, ze jsme byli oba zadani, ale protoze jsem moralizujici dobroser i ve spanku, tak jsem kvuli onomu nyxakovi nepovedla a nasledne neopustila svyho muze, ale byvalyho boyfrienda...:-)
    N_I
    N_I --- ---
    picka
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Roxtar se songem - Nela Slovakova :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: A pro ty, kteří sledovali gramatickou debatu ve vedlejším klubu: tady je vidět, jak je důležité to psát dohromady. Kdyby u obrázku slečny s cigaretou to bylo psané zvlášť, a kdybych byla majitelem oné části těla, znervózněla bych, protože popáleniny na citlivých místech jsou velmi bolestivé.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Úplná chujovina, ale smejem sa

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Russia's Yandex halts operations at data center after drone strike
    https://www.cnbc.com/amp/2026/10/08/russia-yandex-ukraine-drone-strike-data-center.html

ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    JONY: dávej!
    JONY
    JONY --- ---
    potěšilo mě, že má sestra článek v Nature
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam