• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHVALHEIM
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KULHY: jj, ja urcite nejsem typ, kterej da ve hrach na grafiku, naopak.. ale tohle je u me az moc rozmazany (TAA nebo zadny AA) ani jedna moznost neni moc fajn, kdybych alespon mohl zkusit forcenout FXAA, treba by to pomohlo, ale to se mi nepodarilo.. jde mi hlavne o rozmazani okoli behem pohybu, to ve hrach nemuzu vystat.. a dale ta trava, kterou jsem nakonec vypnul i pres vsechno mozny zkouseni nastaveni pres grass tweak z nexusu.. HD textury tomu nepomohly, protoze na vegetaci se nezamerili.. bez travy to celkem jde, ale je to trosku prazdny a kazi to tu imerzy, je to jak behat po poli.. kdyby to u me vypadalo jako na tech videjich, co posilas a nemazalo se to, kdyz se hejbu, tak bych byl spoko..


    PHOW_SAATCH: gothik je hezkej.. + ted jsem hral 100h stalcraft, coz je samostastnej online mod k minecraftu a grafika mi taky nevadila a klidne by mohla :) na tom valheimu jsou to proste dve konkretni veci, co mi vadi, pres ktery se neprenesu a je mi to lito..
    KULHY
    KULHY --- ---
    LOJZEE: Tak Valheim volí lowpoly a lowres vědomě jako svou estetiku (a šetření zdrojů vývojářů). Kombinují to citlivě s pěknými efekty, kouzelným nasvícením a parádní kraijinou. Nicméně nejsi první komu to vadí a to nahlížení "za pixely" jim nefunguje.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOJZEE: mně se dlouho vizuál Valheimu moc nepozdával, ale ve hře to nakonec kupodivu funguje dobře... poslední roky jsem trávil převážně v souls hrách a tohle je přijemná změna, takový odlehčení, přitom v Černym lese už začíná atmosféra docela houstnout... rozhodně bych neřek, že je to hnusný, ale je to možná tim, že jsem vyrost na Gothicu 1/2, kterej mi to místama dost připomíná... ono někdy tam světlo zahraje takovym způsobem, že ty minecraftí low poly stromy vůbec nevnímám :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PHOW_SAATCH: to se neda moc srovnavat, valheim je 3rd person a tvari se jako, ze by mel mit super grafiku, ale zblizka to tak uplne neni (urcite za to muze i moje 3gb grafarna, takze si za to trochu muzu sam), zomboid je topdown a na grafiku si nehraje, podobne jako treba rimworld, jde ciste po mechanikach, tam jsem rovnou smirenej.. navic se mi to libi na pohled..
    KULHY
    KULHY --- ---
    Případně tohle bez keců :)
    The Beauty of Valheim | Flurdeh
    https://www.youtube.com/watch?v=-YNUdZSd8Dg
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOJZEE: podival jsem se teď na grafiku Projectu Zomboid a musel jsem se zasmát :D
    KULHY
    KULHY --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ja se omlouvam, ja se nakonec pres tu hnusnou grafiku neprenesu, snazil jsem se cely den s tim neco udelat, ale asi to tak je, v tom se mi travit cas nechce, ac ta hra vypada mechanicky skvele. jdu zkusit Projet Zomboid. Peace..
    KULHY
    KULHY --- ---
    Server s 10 sloty 200 Kč mesíčně děleno počtem zájemců.
    Valheim - Czech Chillout Gaming & Hosting
    https://czechchillout.cz/valheim/

    77WHITE
    77WHITE --- ---
    LOJZEE: Pokud by to nekdo rozjel, rad bych se pridal
    KULHY
    KULHY --- ---
    LOJZEE: Na to si musis predplatit server, nebo ho nekdo musi nekdo nechat bezet. Ale byl bych pro.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    a jak je to s tim multiplayere,, to neni tak, ze bychom si udelali napr svet pro lidi z nyxu a tam vsichni operovali a vzdycky by mohl hrat jen ten, kdo je pripojeny a kdo by mel cas, tak by se tam napojoval a odpojoval dle libosti?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HADIAK: já s low poly nemam problém... viz ASHEN, THE LAST HERO OF NOSTALGIA, ARAGAMI, INSIDE, JOURNEY, SHATTERED atd. :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PHOW_SAATCH: mne sa to napr voobec nepaci. ta hra ma svoj styl, lowpoly objekty a na nich lowres textury, ktore na to nadherne sedia. a davat na naschval urobene lowpoly objekty hd realisticke textury je podla mna nepochopenie autora. keby to upravilo aj objekty do highres, ok... som schopny to brat (ale stale nie pouzivat :) ), ale takto. proste uplne mimo mna :) (a povodneho stylu hry).
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    necim, co s tou travou, na hnusny listy stromu jsem si zvykl, ale na tu travu porad ne. mam grass tweaks, kde je moznost nastavit vysku, intensitu, jak daleko se bude zobrazovat, to vsechno je vyreseny, jen je porad takova rozmazla.. :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KULHY: kdo se bojí, musí do lesa :)
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    VON_GILOTINE: postav loď a začni jezdit, uvidíš ho na minimapě až budeš poblíž.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Co se deje? Valheim tsunami na nyxu? Uz mam tak pul roku mrtvolu nekde 10 minut chuze od haciendy a nechce si mi tam.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Willybach's HD Valheim at Valheim Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/valheim/mods/1030?tab=files
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOJZEE: hezké! :)

    Willybach's HD Valheim vs Vanilla Comparison Video
    https://www.youtube.com/watch?v=jW5VF6L82vQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam