• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHVALHEIM
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    My to hrali na vlastnim.serveru dycky ve vic lidech to ma taky svoje
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Jsem zjistil, že mě vždycky nejvíc bavěj ty začátky, nasát vzduch, atmosféru, zjistit jako co funguje... spoustu her mam takhle rozjetejch do cca 75% a když je to už moc repetetivní, tak to utnu a pokračuju třeba po roce po dvou a zas je to jako bych začal znova, ale s výraznym progresem :) to je můj playstyle a tak to mám rád :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ale tak zas treba se to za 12 mesicu patchu zlepsilo, urcite hraje roli
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TEAPACK: az objedes 3/4 mapy a furt nic tak pochopis hh
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOJZEE: to je vlčí mlha :D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    HADIAK: jasne, to neni tim..
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    LOJZEE: motion blur a dof si hadam vypol, ze?
    PER2
    PER2 --- ---
    nejaky nyx server? :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KULHY: jj, ja urcite nejsem typ, kterej da ve hrach na grafiku, naopak.. ale tohle je u me az moc rozmazany (TAA nebo zadny AA) ani jedna moznost neni moc fajn, kdybych alespon mohl zkusit forcenout FXAA, treba by to pomohlo, ale to se mi nepodarilo.. jde mi hlavne o rozmazani okoli behem pohybu, to ve hrach nemuzu vystat.. a dale ta trava, kterou jsem nakonec vypnul i pres vsechno mozny zkouseni nastaveni pres grass tweak z nexusu.. HD textury tomu nepomohly, protoze na vegetaci se nezamerili.. bez travy to celkem jde, ale je to trosku prazdny a kazi to tu imerzy, je to jak behat po poli.. kdyby to u me vypadalo jako na tech videjich, co posilas a nemazalo se to, kdyz se hejbu, tak bych byl spoko..


    PHOW_SAATCH: gothik je hezkej.. + ted jsem hral 100h stalcraft, coz je samostastnej online mod k minecraftu a grafika mi taky nevadila a klidne by mohla :) na tom valheimu jsou to proste dve konkretni veci, co mi vadi, pres ktery se neprenesu a je mi to lito..
    KULHY
    KULHY --- ---
    LOJZEE: Tak Valheim volí lowpoly a lowres vědomě jako svou estetiku (a šetření zdrojů vývojářů). Kombinují to citlivě s pěknými efekty, kouzelným nasvícením a parádní kraijinou. Nicméně nejsi první komu to vadí a to nahlížení "za pixely" jim nefunguje.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOJZEE: mně se dlouho vizuál Valheimu moc nepozdával, ale ve hře to nakonec kupodivu funguje dobře... poslední roky jsem trávil převážně v souls hrách a tohle je přijemná změna, takový odlehčení, přitom v Černym lese už začíná atmosféra docela houstnout... rozhodně bych neřek, že je to hnusný, ale je to možná tim, že jsem vyrost na Gothicu 1/2, kterej mi to místama dost připomíná... ono někdy tam světlo zahraje takovym způsobem, že ty minecraftí low poly stromy vůbec nevnímám :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PHOW_SAATCH: to se neda moc srovnavat, valheim je 3rd person a tvari se jako, ze by mel mit super grafiku, ale zblizka to tak uplne neni (urcite za to muze i moje 3gb grafarna, takze si za to trochu muzu sam), zomboid je topdown a na grafiku si nehraje, podobne jako treba rimworld, jde ciste po mechanikach, tam jsem rovnou smirenej.. navic se mi to libi na pohled..
    KULHY
    KULHY --- ---
    Případně tohle bez keců :)
    The Beauty of Valheim | Flurdeh
    https://www.youtube.com/watch?v=-YNUdZSd8Dg
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOJZEE: podival jsem se teď na grafiku Projectu Zomboid a musel jsem se zasmát :D
    KULHY
    KULHY --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ja se omlouvam, ja se nakonec pres tu hnusnou grafiku neprenesu, snazil jsem se cely den s tim neco udelat, ale asi to tak je, v tom se mi travit cas nechce, ac ta hra vypada mechanicky skvele. jdu zkusit Projet Zomboid. Peace..
    KULHY
    KULHY --- ---
    Server s 10 sloty 200 Kč mesíčně děleno počtem zájemců.
    Valheim - Czech Chillout Gaming & Hosting
    https://czechchillout.cz/valheim/

    77WHITE
    77WHITE --- ---
    LOJZEE: Pokud by to nekdo rozjel, rad bych se pridal
    KULHY
    KULHY --- ---
    LOJZEE: Na to si musis predplatit server, nebo ho nekdo musi nekdo nechat bezet. Ale byl bych pro.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    a jak je to s tim multiplayere,, to neni tak, ze bychom si udelali napr svet pro lidi z nyxu a tam vsichni operovali a vzdycky by mohl hrat jen ten, kdo je pripojeny a kdo by mel cas, tak by se tam napojoval a odpojoval dle libosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam