• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Asi znáte takové to, když zrovna není ta vlna otázek, tak přišlo na staré dobré "Co si znamení?" Děvčina pookřála a začala sázet na mystiku, jak sedlák česnek na podzim. Rozprava o čínském horoskopu, tarotové karty, byly pouze začátek, pak pocity, věštění a ezo-energetika. Celkem škoda, že jsem byl vozem, kdybych požil, tak bych vydržel déle. Byla hrozně milá, protože se snažila prodat své sympatie součástí horoskopu...také to dále nepokračovalo, takže zdravíme a přeji dalším zájemcům stejné pobavení.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MLIKARNA: po 3-4 pivku je ta holka čím dál tím krásnější, že? :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICHELLEDANIELS: neprihlasil se pak na fildu ?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MLIKARNA: doufam, ze aspon nekde v soukromi.

    Ja si kdysi psala s fajn klukem. Uvadel výšku nejakych 173, ale byl fajn, tak jsem šla ven. Prisel, mel lakyrky, džinove kratasy, ksiltovku NY a byl o pul hlavy menší, nez ja. No šok už, kdyz jsem ho videla prvně, což asi poznal a tak na me hned vychrlil "byvalkam to nikdy nevadilo".
    Nic, dam s nim aspon víno a tak po hoďce vypadnu, at se neurazi a nezavrhne všechny ženský...
    U vina pouze delal, ze pije (asi aby ušetřil) a kdyz jsem tu lahev tedy vypila temer sama a dostatečně se vymluvila na útěk, tak mi psal smsky, jestli mu nedam aspoň v keři nekde na Petříně...

    Od ty doby neberu ohled na psychicke zdraví techto lhářů a utikam hned, co to jde :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Pamatuju jsem kdysi naháněl jednu slečnu. Přiznám se, měl jsem "verifikacni lustr". Mno, šlo to rychle a nešlo to. Poslední "rande" proběhlo tak, že mě teda pozvala k sobě, a že tam teda má kámošku. Přišel jsem k ní, začalo to fungovat s kamoskou a mezitím jsem dostal od původní kopačky. :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Mno ja vykopnu slabej caj,

    ja kdysi v davnych dobach kdy jelo badoo a stesti jsem si dal rande s holkou ktera se na me za dverma vrhla a jazykem mi vytrela ucho takze jsem v soku ji vykop. jako desnyho uchyla. Nejdriv jsem se cejtil divne ze jsem potkal uchylacku dneska to vidim ze jsem byl za suchara a trapaka :)

    (muselo ven)
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

    Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam