• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    Podělte se o trapné, vtipné nebo šílené příběhy ze seznamování.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: hele myslím, že ona mu to nedovolí :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    OCTOPUSS: počkej další rok, třeba se rozvedou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OCTOPUSS: přišel se pochlubit
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JARMIK: A ten bizár je kde?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Podělím se o příběh z mého okolí: typ velice cílevědomá dlouhonohá slečna s jasnými cíli bez velkých skurpulí, třicítka ťuká na dveře. Zřídila účet na tinderu, cca do roka svatba s lékařem-sportovcem.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DOCKINEZ: ja ani nevim, ja na tyhle apky vzdy po čase vlezu, tam je xxx starych zprav ve smyslu "kravo, taky jsi me mohla slušně odmítnout!" z toho se vyloupne jedna slusna zprava od člověka, ktery taky nema cas byt non stop na seznamce, jdes ven, zjistíš, že to je úplně někdo jiny a jdeš zase domů stejně znechucen jako z te apky samotné.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MICHELLEDANIELS: Tak na Badoo to mělo tu výhodu, že člověk s premium nemusel čekat na match a mohl psát komu chce, ne?

Ale třeba to od tý doby, kdy jsem tam byl naposledy (2020), změnili.
    LIBERTIN
    LIBERTIN --- ---
    OCTOPUSS: Hlavně jsou to z drtivé většiny ty, ktere jsi sám swipnul doleva. Takže ty které ty nechceš. Nebo třeba z míst, kde jsi byl a už tam nejsi.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ahmad earl grey jsem právě vysypal do kompostéru :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    OCTOPUSS: Badoo ti to da asi na tyden zdarma, ale stejně to je samej Ahmud nebo lidi, co hledají sledující na IG. To bych raději ty prachy vrazila do něčeho dobrého k pití a zašla se podívat po lidech na skleničku.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Mně tindr ukazuje 99+ lajků, ale myslím, že to jsou fejky přímo od tý aplikace, která tě tím nutí si koupit gold.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    JARDABEREZA: Známej to takhle nějak měl. Nechápal, že ho dle Tinderu lajkuje tolik holek, ale přitom má celkem málo matchů (a předpokládal že si Tinder čísla úplně nevymýšlí, což se tehdy potvrdilo), tak si asi po dvou týdnech zacáloval gold a zjistil, že většina holek které ho lajkují jsou typ "přírodně vypadající veganka", což nevyhledává, a asi tak svým profilem vyvolává dojem neodpovídající realitě. Přidal si na profil fotku s drahou loveckou puškou a problém tím vyřešil.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MARKYSHA: Odkdy literární forma útvaru psanýho buď jako rant nebo humor musí jakkoli korespondovat s realitou?
    Mně se to náhodou líbilo. Ale mám slabost pro slovenský držkování (pokud to nemá formu telegramu).
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nebo to jsou lidi v balíku co nechtějí plýtvat časem. Tak na všechno automaticky nahážou peníze, by to šlo rychleji a lépe... Třeba CEO nějaké firmy. Nebo doktor. :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    INSEQUI: to přesně je moje pointa.
    no pamatuju jedno vyprávění hospodskýho štamgála, jak si jel zapíchat z brna do ovy. bylo to mladej kluk, trochu svéráznej, očividně dobrodružná povaha. tak ten líčil, mě a barmanovi, jak s nadšením holku ukecával 3 týdny, aby s ním šla na večeři. jenomže ona byla z ovy. tak se napřímil, našel termín, udělal rezervaci na reštiku a penzion, nahodil sako, lakýrky a vyrazil. já jsem ho pak teda přestal poslouchat, nemám na nesmysly v hlavě místo, no a barman to vydržel těch 10 minut a celou anabázi shrnul: no tos moh jít rovnou do bincárny, evžene..

MICHELLEDANIELS: "tu" hvězdičku jsem v životě neviděl, tinder ani badoo jsem v životě neotevřel a už to ani neudělám :) achievment unlocked
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: hele, mě ta hvězdička vzdycky děsila. To ze ma někdo potřebu si platit na seznamce tinder gold je už takovej další level zoufalství... Ale kdo vi, beztak ho za pul roku budu platit taky :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PALEONTOLOG: Hele jednou jsem na ten ceník koukal a byla to nějaká šílená raketa, podle mě by vyšla levnějc permice do bordelu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    INSEQUI: aletak nejen chlebem je člověk živ, kdyby šlo jen o sex, dá se ušetřit spousta času, řečí, zklamání, káviček a zákusků a bude to úplně stejný jako s random holkou z nějaký párty. ani nechci vědět, kolik ho stál ten tinder gold :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    LUDWIG_: Tak na začatu psal že si chce zapíchat, to se mu povedlo, tak co si stěžuje, kašpar.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LUDWIG_: no myslím, že po setkání s ním by tu leckterá nechala pár prima historek😉
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam