• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Není problém, kam ti to mám vyskládat?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: No, neni zač. Akorát to musíme posbírat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Ahoj a díky za ty oříšky :)
    TUXAMINA
    TUXAMINA --- ---
    BAAL: Jak jsem psala nedávno v Sedm, když piju, tancim porad a se vsema :D
    TUXAMINA
    TUXAMINA --- ---
    ARMADA: To je skvely napad :)) mandlicku si dam, dekuji :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Otevřou se dveře a nad schody nacouvá Sabriel, otočí se - drží obrovskou kartonovou krabici.

Co se to tady...

Krabice letí k zemi, kutálí se dolů po schodech a cestou se z ní sypou balíčky nesolených kešu, solených arašídů, a mandlí v čokoládách všech barev.

Já jsem chtěla teda otevřít až zítra, ale koukám, že Tori nechala odemčeno, když tu nechávala křídy a novou tabuli...

Rozhlídne se po místnosti, oči jí padnou na Fionora za barem, pak se podívá na rozklíženou krabici u svých nohou, na Fionora za barem, na rozsypaný balíčky s oříškama, na Fionora za barem, na práždný zdi, na Reinitu sedící na gaučíku pod schody, na Fionora za barem, na rozsypaný oříšky - po tváři jí pomalu teče osamělá slza - na Baala v křesílku v rohu, na poloprázdný police za Fionorovými zády, na Random_night sedící u baru a pohupující nohama ve vzduchu, na kávovar, co je z igelitu vybalenej jenom napůl, ale zjevně z něj už dneska vyteklo spousta kafe, na Insequiho, kterej vypadá furt stejně, na rozsypaný oříšky... Nadechne se, projde tou spouští na zemi za bar, vytáhne z mrazáku lahev Nemirofu, z pod baru panáky, otočí se na Fionora - vokurky jsou v lednici - a za ohlušujícího ticha vyskládá panáky jeden vedle druhýho na bar a všechny je naleje.

Počká, než vedle nich přistane otevřená sklenice miniokurčiček, a než si každej přijde vzít panák.

No, tak hlavně že jste si poradili.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    (to ten gin, mno)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    DEADSLUT: dovolil bych si doporučit serjožu ;)
    MiyaGi & Эндшпиль - Моя банда Bass Boosted Baby Driver
    https://www.youtube.com/watch?v=RIKXOUuCwSY
    BAAL
    BAAL --- ---
    ARMADA: oh oh soukromco s Tuxaninou? Tak to protancime strevice.
    EMAET
    EMAET --- ---
    DEADSLUT: ach, ten mě může odvézt kamkoli
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    EMAET: https://youtu.be/4DsgEVxvU-c?t=17 vyhovoval by tento řidič, či radši jiného....?:) doveze bezpečně kamkoliv!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Bezva, ale pak si nestěžuj, pokud to budou tvoje boty :))
    EMAET
    EMAET --- ---
    Vypila jsem vše, co mi pan Fionor přinesl a necítím se úplně dobře. Zavolá mi někdo taxi?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: jak se to chování liší od některých nyx id? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Šiš, ne, to je můj osobní démonek :))
    Tu můžu vzít taky, ale obávám se, že na někom vysomrá večeři, někomu dalšímu pozvrací boty, všechny nás sprdne a pak spokojeně usne na baru.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    TUXAMINA: nebo dnes zůstaň s panem Baalem u pálenky a někdy, až se bude socializovat v kině/divadle, tak můžeme ten gin společně. Mandličku mohu nabídnout? :))
    TUXAMINA
    TUXAMINA --- ---
    ARMADA: Priznavam jsem prase :)) ale jak jsem psala, jen malinko ochutnam ;)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Dobré ráno, ještě jsem neřekl víno a už je na stole. Ok :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    TUXAMINA: tak to asi nechceš míchat pálenku a gin :(
    SWIST
    SWIST --- ---
    BAAL: tak to bych s dovolením navázal.. https://youtu.be/YQ5G8m2XOZg?si=HhqHTDithuNN4Fgk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam