• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SALVATOR: Hele ani 100% lidi se často nechovají jako lidi, chápu, že je to občas těžký, ale to neznamená, že se nebudeme snažit, že.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    AXTHEB: O tom mám občas silnou pochybnost. A vim, vo čem mluvim.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SALVATOR: Vlkodlaci jsou taky lidi!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Na to se vztahuje stejná poučka, jako na chlastání. Vždycky je někde 17.00. Vždycky je na nějaký planetě úplněk.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dobré ráno.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Hezké rábo, prosím vlažné mokao s medem.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno, koukám, že vstávám včas na snídani. Kafe s mlíkem a ten chléb s vajíčkovou pomazánkou, děkuji pěkně. Zív.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Otočí se ke zbytku osazenstva a zářivě se usměje.

Dobré ráno.

Dnes máme v nabídce:

- řemeslný chléb s vajíčkovou pomazánkou
    - chlebíčky s lososem
    - chlebíčky s roastbeefem
    - ovesnou kaši - k ní patří nesolené oříšky všeho druhu, rozinky, sušené brusinky, med, domácí rybízová marmeláda a jablko na kostičky, ale záleží na vás, co si do ní poručíte
    - vejce do skla (k nim opečený toast a čerstvá zelenina)
    - míchaná vajíčka (k nim rovněž opečený toast a čerstvá zelenina)

Také došlo k nápravě v zásobování, a máme tedy kromě klasického mléka do kávy i mléko ovesné a mandlové.

Pokud byste chtěli něco mlsat, doplnili jsme zásobu zmrzliny a ve vitríně najdete medovník a sachr.
    A máme větší než malé množství nakládaných černých oliv (zde došlo naopak k chybě v zásobování), ty jsou vhodné zejména pokud hodláte začít pít víno hned po ránu.

A ještě jednou, prosím, chovejte se k ostatním hostům s respektem, ať se s vámi nemusím vláčet do těch schodů, až vás budu vyhazovat.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Tohle je můj bar a budete se tady jeden k druhýmu chovat slušně.
    TUILE
    TUILE --- ---
    vyhrabu se z podstolu, prejdu jako zombie ke gauci, stahnu z nej deku a schoulim se nekam do rohu.

FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    SABRIEL13: pocem a zvopakuj
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    SWIST:
    To by se hodilo. Hodně mléka prosím.
    SWIST
    SWIST --- ---
    DELIRIUM: Tak to abych k tomu zase udělal kafe? Beztak jsem ještě žádné nestihl...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Tak sem zpět a nesu tu odměnu.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Dobré ráno vespolek. Teď jedu na odběr krve, ale pak se stavím na kafe a snídani. Něco fakt dobryho, jako za odměnu :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    Dobré ráno..
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: JEŠTĚ JEDNOU A VLASTNORUČNĚ TĚ VYHODIM.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: On už je zase úplněk? To by vysvětlovalo tu hromádku chlupů támhle (a dokazovalo, že tentokrát jsem v tom nevinně).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    AXTHEB: A vlkodlaci?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Což mi připomíná ze jsem dostal chuť na cigaretu, ani tak ne kvůli kouření, ale tomu rituálu, otevru krabičku Lakyn takovou tu klasiku, v tom papírovém obalu bez odklapecího vrchu, skrtnu zippo zaoalovacem, zavoni benzin… vůbec nevím jestli se tyhle cigarety ještě dělají.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ILIEN: To až po desáté, Jo a taky jsem přestal kouřit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam