• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SWIST: Tady je průhledná krabice a tady lihovka. Dej to na bar a naskládej do toho prosimtě ty velký sklenice s oříškama.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DA_NIELA: Všichni moji králíčci jsou hypoalergenní, neboj...
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NELLAS: Lupnu si Zodac, ať nemáme červený oči oba dva.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Když to změníš na "poledne", tak se můžeš identifikovat do jiného časového pásma.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DA_NIELA: Půjčím ti zahřívacího králíčka, chceš? :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    EMAET: Asi potřebuju box s popisem "části lidských těl". :D
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    EMAET: a máte takové boxy? plné? bohůmžel byl tento druh puzzle před vánoci absolutně nedostupný, tudíž žena skládala jen jakýsi řecky ostrov. tak že bych se na příští svátky přichystal včas.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    EMAET: my si dnes budeme hrát na piráty? protože jen alkoholik nebo pirát pije před obědem :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    EMAET
    EMAET --- ---
    INSEQUI: tse a to si představte, jaké jsou problémy s její likvidací! To nemůžete hodit normálně do červeného infekčního pytle nene. To se prosím pěkně musí třídit zvlášť, do speciálních boxů s označením "části lidských těl".

Panáka pro všechny!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dobré ráno! Já si tu budu jen tak v koutku číst. Jednu nekonečnou kávu, prosím.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tohle místo je fajn, zrovna jsem chtěl někam napsat co si opravdu o někom už delší dobu myslím a místo toho zde sedím na baru, poklepávám si do rytmu hudby a piju čaj.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Určitě, s krví jsou samé problémy. Každý se ptá na hromadu divných otázek, třeba odkud ta krev je, proč je jí tolik a proč je v kýblu...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Doufám, že to je pouze ojedinělý případ ztráty krve!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BERRUNA: Nech to prosím hrát celé, děkuji :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    nervózně polkne a odkašle si. chvíli ťuká prsty na desku stolu, pak vstane, sáhne do postranní kapsy u kalhot a přišourá se k
    DELIRIU:

pardon, jsem nevěděl, že vám na nich tak záleží. to si je vezměte zase zpátky, jsou skoro netknuté...

položí před ní čtyři ampulky a jde si zase sednout
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Dobré ráno ve spolek, dnes si dám u vás také HO. Je dobře, že tento sklep postavil sám Blažej Santini a je zde dost rohů pro všechny zájemce.
    Ráda bych kávu a mátový čaj v konvičce. A jestli můžu být tak smělá, neměli byste deku? Je mi trochu zima.
    EMAET
    EMAET --- ---
    MULTICAT: jsem přesvědčená, že Sabriel dokáže prodat i kurzívu. ;)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Na všechny se dostane, kdyztak přinesu další.
    A teď prosím extra velké latté, brali mi 4 ampulky krve a potrebuju uklidnit :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Á, potřebuji vtipnou kaši. Spletla jsem si kurzívu.
    Podáváte ji?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam