• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    UNSEEN: čárkuj si to prosimtě na předloktí a pak to zaplať do sklenice
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    po delším čase se vynoří ze svého šerého kouta, prokřupne krk, kotníky, ramena a klouby na prstech.
    cestou k baru mávne králíkům na pozdrav. někteří mávnou zpět, jiní ne. to respektuje.
    s králíkem, který místo pozdravu procedil slinu skrz řezáky, stráví pár minut v tichém rozhovoru. zdá se, že nakonec dojdou k určitému konsenzu a na znamení vzájemné tolerance se podělí o mrkev.

u baru se opře o pult a chvíli přejíždí očima vystavený sortiment.

herdek, že ten čas ale letí... víte co? na tu snídani se vykvajznem, to už pomalu nemá cenu. dám si piva. koukám, že new england ipa je skladem, výborně.

sáhne do lednice, vytáhne tři lahve a postaví je na bar. obrátí se na majitelku

máte tu někde lístky, nebo mi to čárknete na předloktí?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já bych si dal po dlóhý době datu masalu s mlíkem :) ale nenoste to, mám už pivo
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NELLAS: jů, do mého oblíbeného hrnku. Děkuji moc!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MULTICAT: Jeden hrnek meduňkového čaje, už se to nese... (a jdu si teda odskočit, jestli ti to pomůže)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Uvaří mi někdo, prosím, meduňkový čaj?

A pak se za mně půjde vyčurat, umýt, vyčistit zuby a já mezitím usnu? Děkuji! :*
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    pro dnešek stačilo a už jen zaplatím

hezký víkend všem
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS: S těmahle králíčkama kdykoli!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Tys za mě zaskočila? Uctivá poklona, děkujeme, přijdeme zas :))
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    Už jsou totálně udrbaní :3
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Odhrne hromadu králíčků.
    Asi jsem usnula při práci, tak já si dám ještě čaj a půjdu pomalu na kutě?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ARMADA: protože někdy je ta hromada hroznejch věcí tak velká, že přes ni nevidíš na tu hromadu dobrejch věcí

ale tady si o tom povídat nechci, tady to má bejt dobrý a bezpečný a klidný

nechte mě psát si tady sama sobě do pošty nějakou wannabe slam poetry a pít a ono to bude cajk
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SABRIEL13: pokud máš chuť na gin, můžeme si o tom popovídat tady u stolu
    proč se vlastně nedíváš na tu hromadu super věcí, které se ve světě (se světem) dějí?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ARMADA: mně se občas náhle stane, že mě začne strašně zajímat nějaký zbytečně konrétní a trochu obskurní téma

tak pak pár dní obsesivně hledám všechno, co se o něm dá zjistit, a když začnu mít pocit, že mám aspoň hrubou představu, tak to zase opustím

ale teda v takovýhle míře se mi to nestalo roky

každopádně to, co jsem zatím zjistila, se dá shrnout do: Pákistán je v strašný píči a 8. února tam proběhnou parlamentní volby a pak se uvidí, ale vlastně neuvidí, protože Pákistán je v STRAŠNÝ PÍČI

takže já si asi dneska vyleju hlavu s váma, protože nevim, co mám jako dělat se všema špatnejma věcma, co se na světě dějou

naslepo sáhne do police za sebou a vezme první lahev, kterou nahmatá

...a zjevně to udělám fireballem, takže asi chcípnu ještě dneska večer
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    SABRIEL13: se cítí potěšen vlídným přijetím
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Našla sem si svůj oblíbený hrníček!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    omlouvám se za vyrušení, ale vrtá mi .. co je na pákistánu tak zajímavého? nějaké aktuální téma?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Uvařím si chai latté.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    GIOMIKY: mlčky ukážu pravou rukou do police za sebou, nos pořád zabořený do starého článku v Dawn News
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Hrníček vlažné medoviny, prosím.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    RANDOM_NIGHT: vydýchávám to... uf, drbání na zádech pomůže i tomu nejnešťastnějšímu člověku. Klient už se směje :)

Tak ještě jednoho panáka!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam