• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    EMAET: Veselou náladu, je jí tady hromada, a taky jídla a pití a možná tu má ještě někdo ty králíčky. Jo a hrací skříň kde si můžeš pustit cokoliv.
    EMAET
    EMAET --- ---
    Dobré ráno, dlouho jsem tu nebyla. Máte něco co zabírá na smutek?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BAAL: Na mě to vůbec nefungovalo. Doktor říkal, hele za 500 vám dáme dejchnout a budete se tomu smát. No, nejen že jsem se nesmál, byl to vopruz a nepříjemnost stejně jako kdybych si nedejchnul, ale ještě navíc jsem se cítil ošizen o 500.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    DELIRIUM: vidíš, objednat na preventivku se musím
    ještě že tě mám :*
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Nojo, jenže sem už velká, tak ten dárek za odměnu bude zase v mých rukách :/
    Ale aspoň tu umrtvovaci injekci by mi mohla dát, ať zase jedu přes celou Prahu jako slintající retard :")
    BAAL
    BAAL --- ---
    INSEQUI: pravděpodobně?:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BAAL: To je ten veselý plyn co jsem si připlatil v ordinaci kde mi doktor strkal hadici s kamerou do krku?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DELIRIUM: Úplně tě vidím jak proběhneš zubařskou ordinací, zůstane po tobě otevřený šuplík s obrázky a prázdný neurčitý prostor vzduchu v místě kde bývalo zubařské křeslo, které si budeš sundavat ze zad až na zastávce.
    BAAL
    BAAL --- ---
    DELIRIUM: třeba bude mít láhev plnou oxidu dusného pro lepší náladu:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DA_NIELA: Magické
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Začínám chytat nervy z další návštěvy zubaře a tak si dávám 4. kafe :") Doufám, že pak dostanu od zubařky obrázek za statečnost nebo tak něco.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    INSEQUI:
    Promiňte, kolego spolusklepníku, že vám do toho zase skáču, ale právě nad tímhle jsem přemýslela už minulý týden a podívejte, co jsem vybádala...
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    hnidopichy má tak každý rád

mumlá si do šálku a opatrně usrkává kouřící nápoj
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jak tak usrkávám čaj, tak přemýšlím kolik je tu vlastně koutů, protože každý má svůj kout je tato místnost velmi členitá (myslím že homeoffice začal klasicky pondělně) a zajímal by mě její nákres, chce to tužku a papír.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    poté, co položí šálky s čajem na stůl, se pečlivě rozhlédne po talířích a talířcích povalujících se po baru. zhodnotí pestrou škálu pokrmů, zamrká, potřese hlavou, povzdechne si a hlesne:

koláče, koláčky. hm. chlebíčky, vajíčka, sýry. hm hm. úhoři. hm hm hm. snídaně nikde.
    dobrý, nebudu nic riskovat.

vrací se do kouta, šátrá v batohu, postupně vyndává náčiní a ingredience a začíná si dělat snídani. pro jistou hodí okem směrem k obsluze.

nevadí to, doufám?
    TUILE
    TUILE --- ---
    koukam na hrnek číslo 4 a na hodinky

hmmm, to dneska 4 kafe na dopoledne nestacily?

tak jeste jedno prosim. klidne naky maly bez obrazku.
    dnesni rano je koukam nejaky narocnejsi.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Espresso nebo french press, nejlepší věci vznikají pod tlakem.
    Queen - Under Pressure (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=a01QQZyl-_I
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dobré ráno, je pondělí, teď jsem to zjistil.

Naštěstí mám home, takže se nic neděje, dám si čaj, protože kávu nepiju, sám se občas pozastavuju nad faktem že jsem kávu pil 2x v životě, jednou asi v 15 letech a podruhé asi ve 26 to si už přesně nepamatuji. Ani když jsem sloužil 24h služby na hangáru ve Kbelích mě to nezlomilo k pití Kávy.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    přijde mi, že sabriel dnes ještě není ve své kůži mumlá si

Deku? Čokoládu?

opatrně nabízí..
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    UNSEEN: ochutnám, děkuji ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam