• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SABRIEL13: A bude to tzv sklepapůda.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Najdi si místo v té americké lednici, která je PŘED barem.

A pod schody z ulice byl zřízen koutek pro introvertní jedince, kteří se chvíli potřebují cítit jako oblíbená knižní postava s kulatými brýlemi.
    Ale dobře, postavím ještě jedny schody vedle tvého králičího koutku, aspoň budeme mít půdu, na které straší.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Já bych si s dovolením odložila mrkvičku někam do chladu a případně králičí přepravky a podobně bych zase šoupla pod schody, ať to nepřekáží :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Posluž si.

Mimochodem, nepotřebuješ někam dát polici na králičí přepravky, akvárka, terárka, nebo jak se těm boxům říká?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SALVATOR: Děkuju, já jsem si říkala, že se mi to nějak nelíbí, ale snažila jsem se nezapomenout na žádnou důležitou součást našeho Malého sklepního café baru, tak se mi to úplně nepodařilo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SABRIEL13: *sklepasklepě. Je to sklep sklepa, takže logicky sklepasklep
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Poníženě děkuji a klidím se o knihovny prozkoumávat, kam zrovna vedou dveře (a osahávat knížky).
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Pokud by se vám stalo, že zabloudíte, jděte rovně za nosem a pak vemte čtvrtou odbočku vlevo - dostanete se tak do chodby, která vede od hlavního baru k toaletám, a pak už stačí následovat šipky s nápisem "PÍPA".
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Vy máte takový štěstí, že Malý sklepní café bar je multidimenzionální (pro sci-fisty) magickej (pro fantazáky) prostor, kde je možný úplně všechno.

Ušáky všech barev, tvarů a velikostí přivezou dnes večer, v průběhu noci budou rozestaveny, a pak je najdete VŠUDE.

Krby máme hned dva - jeden je v historizuíjcím (na období se mě neptejte, dvě třetiny těch věcí tu byly, když jsem to koupila) salonu s knihovnou a tajnými dveřmi v policové skříni plné sněžítek. Tyhle dveře vedou pokaždé jinam - pokud se náhodou ocitnete na okraji bazénu s vyhrazenou plaveckou dráhou, prosím, vraťte se, obejděte to skrz zimní zahradu, a před vstupem do bazénu použijte sprchu.

Druhý krb najdete v zasklené terase s výhledem na město. Je výhodné mít sklepní bar v příkrém kopci :))
    Terasa je zařízená minimalisticky, ale najdete tam vinotéku a vitrínu s kvalitní whisky, whiskey, i burbonem. S broušenou skleničkou se můžete rozvalit na kterémkoliv z tamních sedacích pytlů a gaučíků.

Retro koutek je v konstrukci, gramofon se mi zatím nepodařilo zprovoznit, pokud to někdo zvládnete, budeme si mít na čem pouštět Multicatina elpíčka a bude to fajn.

Po schodech, které vedou ze zimní zahrady směrem dolů, se prosím nevydávejte, pokud se nechcete setkat s hněvem vyrušeného pana bratra v sklepěsklepě.

A ta hamaka v zimní zahradě je moje, pokud si tam chcete pověsit svoji, musíte si ji přinést. Koho najdu ve svojí hamace, toho z ní vyklopim přímo na ty schody, co vedou k Salvatorovi do sklepasklepa.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tímhle stylem bude mít za chvilku tenhle café bar půdorys, co si nezadá s žádným fraktálem.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    A bude retro koutek?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A bude krb? Že bych se zašila v županu s hrnkem čaje do ušáku u krbu a zírala do plamenů?
    SWIST
    SWIST --- ---
    ARMADA: Jestli by se mělo stát, že by dorazit neměli, tak já si sem klidně nastěhuju vlastní z bytu..
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    sím, kdy sem mají (mají, že ano?) přivézt ta křesla ušáky?
    pak by měl každý svůj kout v ušáku a nemuselo by se posedávat v rozích u stěn ;)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    BOYLER: Jahodové knedlíky budou zítra, budeš muset přijít.

Víkendová příloha ještě někde bude - zkus ten stolek z druhý strany zelenýho gauče.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Pokud je stále k dispozici ta víkendová příloha, tak bych bych si je rád dočetl a k tomu hrnek vlažné kávy.
    Ty tvarohové jahodové knedlíky, které byly v pátek jako dezert mi celý víkend hryzaly svědomí.
    Pokud zbyly, tak bych si je dal k polednímu s nadýchaným cappuccinem.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Ať tě ten zubař moc netrápí ;)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Já si někam s introvertně zalezu s čajem a budu pracovat, at to mam rychle hotovy. Ale rada se o kout podělím třeba s dalším grafikem, můžeme o přestávce konstruktivně kritizovat :)

Gigantický hrnek maté bez cukru, prosím!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    Jeeeeee, dekuju! Roztomilý králíček :3
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam