• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: 3 % nadpřirozených ingrediencí? :-O
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DELIRIUM: Sakrblé, fakt s jezevcem. Já doteď znal akorát hospodu u jezevce :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Na králíčky opatrně, oni fakt někdy zatouží po mase... tak abys nepřišla o prsty :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    INSEQUI:
    Totok
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    SABRIEL13:
    Trochu se bojím, že svým "vybraným" vkusem většinu odradim. Proto si to budu promítat punkově u kralicku z noťasu. Nicméně na LOTRa se přidám.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DELIRIUM: Ještě než odejdeš, mohu se zeptat co je to sprcháč s jezevcem? Já znám akorát prací prášek s jelenem.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    DELIRIUM: Hele, kinosál musí nejdřív vyrůst, jak řekl UNSEEN.

Ale založ seznam filmů a seriálů, který chcem promítat, a zapiš se klidně hned na maraton LOTRa.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Kdyby mě někdo náhodou hledal, tak sem v králičím koutku a drbu zanedbané králíčky. Stěžují si, že se jim přes víkend nikdo nevěnoval.
    Jo a kdyby se někdo přidal, budu tam pouštět Co děláme v temnotách. Zatím film, ale zítra i první řadu seriálu.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Miluju to tady, diky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DA_NIELA: To já nevím, ta není moje, to se ptej u Unseena :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    UNSEEN: Hustý! Já si třeba ty různý místa nechávám zdát, ale tohle je mega dobrý!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NELLAS: Předpokládám, že půjde o nekonečný strým koťat, králíčat, vydřat, kapybařat, medvíďat, medvíďátkat, delfíňat a jiných ....
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Tu si laskavě odstěhujte k Unseenovi na strašidelnou půdu, a tam si promítejte na prostěradlo pověšený přes trám.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Strašidelná promítačka. Pustí vám ne to, co chcete vidět, ale co potřebujete vidět.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    sáhne do batohu, chvilku šátrá, nakonec vytáhne podivnou malou hranatou jakoby kinosálovitou věc. dojde do posledního nevyužitého kouta v celým baru a hodí tu věc na zem. vytáhne nůž, řízne se do dlaně a věc pokape krví.
    pak si jde zase sednout.

vydržte do zejtra, ono to vyroste.
    a slabším povahám se omlouvám, ale na tohle by voda nestačila.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Hned jak to postavíme, tim samozřejmě začnem.

Ale teda s kinosálem potřebuju pomoct, nechcete si to vzít někdo na starost?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já bych řekl že filmově a seriálově mi to tu bude velmi vyhovovat.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SABRIEL13: A až budu mít konzoli, tak naložim všechny, co budou chtít, a odletíme pryč, a budem se vracet jenom, když bude potřeba zachránit tudle nešťastnou planetu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... a kdy bude maraton Pána prstenů? Ptám se samozřejmě... pro sebe :")
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ...a hned vedle kinosálu postavím war room. Akorát vprostřed stolu bude ovládací konzole TARDIS.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam