• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ILIEN: Talisker nebo Matusalem?
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    INSEQUI: Asi promiň? Tak panáka na usmířenou?
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    A mohla bych dostat toho kalone co visí mezi netopýry? Chci si ho pověsit na šátek na krku a nosit ho tak po světě.

SABRIEL13: Nekromantske zvonky.. vida, to bych si mohla z nostalgie přečíst :)
    A nechceš taky podrbat kalone? temné zvíře pro temné vzpomínky.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ILIEN: No to mě... tak člověk tu vzpomíná a přijdeš ty a ještě vypadáš jako Grogu v tom svém vznášedle...

Já si snad dám panáka.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo a hned další vzpomínka která se na malou chvilku dere na světlo... ale, já vím můžu si zaplatit... ale ne.

Scorpions, Berliner Philharmoniker - Wind Of Change
    https://www.youtube.com/watch?v=ZnpMmAEUNCQ
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Doberli se k baru

"Píčaprdel. Zrakvit si nohu zrovna když je tohle zkurveny náledí. Mrdka kluzká rozbředlá. "

Umanutě se vyškrábe na barovou židli. Berle samozřejmě spadnou na zem a následuje další kalamita nadávek.

"Na to nemám " Chvíli se hrabe v kapsách, pak vytáhne malou krabičku s nápisem Instantní vznášedlo - kreslova edice. Sebere z baru sklenici vody, kterou někdo nevypil ke svému kafi a zaleje krabičku. Zahodí vedle sebe, kde nabobtná do podoby malého vznaseciho křesílka. "Málo vody, ale to bude stačit." Přesně si do křesílka, sebere berle a dá je do stojánku. Pak se rozmrzele podívá na nohu. Taky ji odmontuje a přidělá do stojánku. "Stejně nefunguje, tak co s ní..."

Mohla bych dostat chai latte? A dneska s rumem?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    A na to se napijeme, medoviny, kakaa, čeho chcete..

A jednu vzpomínkovou

Čarodějnice z Amesbury
    https://www.youtube.com/watch?v=mqL1VahOGAM
    TUILE
    TUILE --- ---
    mafiny, mafiny se slaninou i s brokolici. berte dokzd sou teply.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    UNSEEN: Tyjo, někoho od vás jsem nepotkala od...

Zarazí se, rozhlédne se po místnosti. Nervózně si odkašle.

No, dlouho. Naposled to byl obchodník, co za svoje zboží chtěl vzpomínku. A měl sedmej zvon do sbírky. Tak jsem mu dala většinu vzpomínek na roky, co jim teď říkám doba, kterou si nepamatuju.

Ošije se, posmutnělý výraz překryje úsměvem, ale úplně se jí to nepodaří. Očima švihne k řadě sedmi zvonů vyskládaných na úplně horní polici, nad všemi lahvemi a skleničkami za barem. Pokrčí rameny.

Kakao! vykřikne, zmizí do zázemí... Chvíli je ticho, pak zvuk jako když se někdo sune podél stěny na podlahu, pak vzlyky. Když se vrátí, otírá si hřbetem ruky slzy z obličeje, v druhé ruce krabici holandského kakaa.

Ach jo. Měla jsem mu ty vzpomínky dát všechny.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    chvilku strnule stojí, zmateně mrká. pak si taky stoupne na špičky, foukne SABRIEL13 do pěšinky a vlepí ji pusu na čelo.

tak. je to srovnaný. my nemůžem bejt nikomu dlužný. a ničemu.

znáš BPP, ne? bratrstvo platících pragmatiků. děláme, co je potřeba. cesta se vždycky najde. ale všecko má cenu. tak platíme. pak je svět v cajku.
    chci kinosál. to je velký. stojí to krev, kus ucha a tak. chci perník s pepřem. to je malý, tam to spravěj boule. někdy stačí smích. někdy smutek. ale nemůžem neplatit. se to pak rozpadá. se nezlob.

usměje se

jako většinou stačí, když je to srovnaný aspoň přibližně. takžes nepotřebovala nutně mít taky bouli...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Výrobní tajemství :)
    Santa Muerte mlčí jako hrob!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    DELIRIUM: No tak to bylo rychlý!

A vypadá to, že docela držíš pohromadě, že ani nepotřebuješ drátky... No, já se nebudu ptát, kde a jak sis to zařídila.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Takže dobrý večer :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DELIRIUM: Kostlivec v žertovném oblečku, jaká to nekultura, to ne. Jen pod tebe dáme nějaký lavor, až budeš pít pivo, aby nám to nezmáčelo podlahu a koberec okousaný od králíčků.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SABRIEL13: Bude to něco jako když byl zapojen Ash... třeba nám poradí jak zničit vetřelce
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    DELIRIUM: Aha, tak moment.

Tak to možná budeme potřebovat pomoc toho pána, co bydlí v té legrační místnosti s kartotékoh.

Nebo... Unseene? Nezlob se, já si nejsem jistá, co jsi vlastně přesně zač - neuměl bys z Deliria nějak bezbolestně udělat kostlivce?
    Akorát bych si teda přála, aby jí zůstala normálně duše, ať je s ní dál legrace.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Jen mně prosím nedávejte žertovné oblečky, paruky a čepice :")
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SABRIEL13: Jasně, tadyhle je na ní takový box, tam se žádný kousek neztratí.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Teď jsem si vzpomněl na film z mého vánočního playlistu... The Goonies :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    INSEQUI: Tady se ti nikdo posmívat nebude. Dáš pozor, aby se nějakej kousek Deliria někam nezakutálel?

Večer mám nějaký plány, ale zítra po snídani bychom mohli udělat nějakou legraci a zprovoznit jí aspoň hlavu, než ji zdrátkujeme celou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam