• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    BOYLER: Pečeme s kolegou banánovou bábovku s čokoškou. Dejte nám hoďku a dáme si ke kafču,)

SWIST
    SWIST --- ---
    Zmuchlaný obličej, kruhy pod očima
    No... Dobré ráno, jestli se to ještě počítá? Včera jsem to nějak protáhl.. Zbylo ještě nějaké kafe a slané palačinky?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ještě se ohlédne. Pardon, skoro bych zapomněla. Vrátí se k baru, položí tác, zašmátrá v boxu s nápisem "části lidských těl" a hodí démonkovi něco malého k snídani. Tak, a teď se můžu odklidit někam, kde nebudu nikoho rušit.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hromada přikrývek a kožešin v křesle u krbu se začne hýbat a třást. Démonek ležící na vršku se dotčeně protáhne, seskočí dolů a mňoukne. Zpod přikrývek vykoukne rozdrbaná hlava a zívne. Ehm, dobré ráno. Objeví se celá postava, ještě jednou zívne, sleze z křesla a protáhne se. Zavětří a neomylně zamíří k baru. Na tác si nabere kávu, grepový džus, palačinky s kachnou a grilovanou zeleninou a zamíří do kinosálu. K sobotní snídani se hodí něco lehkého, co třeba černobílí Addamsovi? :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    BAAL
    BAAL --- ---
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Šábes
    Těžká jsou rána po bylinkové kůře
    BAAL
    BAAL --- ---
    TUILE: Mno sladky asi taky dobry, dam si s marmeladou, burakovym maslem a slehackou
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Nazdar přátelé,
    dnes prosím dělejte, že tu nejsem.
    TUILE
    TUILE --- ---
    BAAL: tady mas, ale na vyvar bych musela postavit.
    takze bud jen nadrcenej cesnek zalitej vodou nebo cinska nudliva z pytliku a nebo si par hodin pockat.

BAAL
    BAAL --- ---
    TUILE: nebyl by vyvar a vincentuv lecebny napoj?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    a já si konečně dám tu snídani, co mi tu trčí
    Crash Vegas - Weekend (Official Audio)
    https://www.youtube.com/watch?v=vHNFqGubxxE
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    BOYLER: hadice vyměněná, ale tablety do myčky nejsou a v šest ráno jsou ještě supermarkety zavřené :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    BOYLER: kvůli myčce tu byli, ale protože si někdo hrál se strojem času, tak tu ještě nebyl ani bar, ani myčka...
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    ARMADA: Na tu protékající myčku stále nikdo nepřišel? Vždyť jsme tam volali už před Vánoci. Beztak v tom mají prsty účastníci karantény z čeledi zajícovitých,))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Přiznám se. Baví mě mytí nádobí! Když si k tomu pustím hudbu, je to kvalitní vymývárna mozku. (Což se mi hodí.)

Dramamine by Modest Mouse (Lyrics)
    https://youtu.be/tvqlt7OWTOk?si=_JdK9g9Drgn9ScuI
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    lepší je mýt v kómatu, lépe to utíká :))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ARMADA: jistě. Děkuji.

Jen co vstanu z mrtvých, vrhnu se na mytí!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    MULTICAT: dvoulitráky nikdo neumyl, bude stačit litrový kyblíček?
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Inu ale dobré ráno,
    dal bych si jeden Earl Grey a k tomu macaté palačinky s šípkovou marmoškou,)

Kávu si pro dnešek odpustím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam