• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ARMADA: není to nosorožátko?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    hrošík je můj, to je jasná volba
    máme toho mnoho společného ♥
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Já bych chtěla figurku sloníka prosím
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    BAAL: how is this even a question
    BAAL
    BAAL --- ---
    Jen doufam, ze hrajeme s Robinem Williamsem a ne s Dwaynem Johnsonem :-)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SWIST: yeeeeees Jumanji!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NICOLLETTE: jů ♥
    BAAL
    BAAL --- ---
    SWIST: Ovsem! To zni jako supr plan
    SWIST
    SWIST --- ---
    BAAL: Tady? Tady bych se toho nebál.. Tedy, možná bych se bál že tam najdete Jumanji
    BAAL
    BAAL --- ---
    NICOLLETTE: Doufam, ze najdem pod barem neco lepsi nez Clovece
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Nezahrajeme si deskovku?
    BAAL
    BAAL --- ---
    Večerní hudba?

Buddha Lounge & Bar Music #The Best of Buddha from 1999 to 2016 Downtempo Vocal Chillout 4
    https://www.youtube.com/watch?v=GeLOgL5Zliw
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BAAL: Já nemám v ignoru nikoho. On mě v DI. Kdysi se v nějakým auditku sešel Giomiky, Swatka a eště jedno ID, všichni měli zrovna v ikonce nějakou bustu tutanchamona, či kýho čerta a všichni tři zrovna mleli nějaký strašlivý sračky. I prohlásil sem něco v duchu toho, jak je to zvláštní, tolik ID s egyptskejma ikonkama a všichni takový pacienti. Giomikyho ego to neustálo a od tý doby ho nevidim.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SALVATOR: pravděpodobně máš ID GIOMIKY v ignoru
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Hm, tahle výměna vypadá poněkud rozbitě.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Takže deska, jo...

BAAL
    BAAL --- ---
    GIOMIKY: Předpokládám, že každé organizované náboženství nabízí nějaké obdobné služby, plácat se v tom sám nepomůže ani tobě, ani tvému okolí, rozhodně ne tvojim dětem a jen se v tom budeš plácat o to déle.

Nicméně každému co jeho jest.
    BAAL
    BAAL --- ---
    GIOMIKY: V pořádku, to každej, ted je na čase se s tím smiřit a zpracovat to a k tomu vede nějaké množství času a dobrý terapeut
    BAAL
    BAAL --- ---
    GIOMIKY: Hele všichni nebo dobře spousta lidí na nyxu plakala kvůli ženské, já jsem toho krásným příkladem, poslední rok jsem tady plevelil auditka svejma plačtivejma postama o tom, že jsem přišel o ženskou kterou jsem miloval, jasně pomůže se z toho vypsat a mám pro to pochopení, větší než leckdo a nijak ti nezazlívám, že to úplně nedává smysl, protože v tom stavu věci prostě smysl nedávají, ale ta terapie není vůbec zlej nápad, věř mi:)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ARMADA: Tentokrát v černých džínách a bílé, o pár čísel větší košili, zato bosa.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SABRIEL13: Jako tu terapii.

Nutně tě nevyhazuju, tady je vítán každý, pokud se svými problémy pracuje, řeší je, a snaží se.

Tak se snaž, a budeš vítán dál.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam