• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SABRIEL13: Místo pozdravu políbí Sabriel na nos a načechrá polštáře. Polštáře smaragdové barvy, s výšivkou pavích per.
    Pustí novou desku.

Sufjan Stevens, "Should Have Known Better" (Official Audio)
    https://youtu.be/lJJT00wqlOo?si=W_zWk9r5osIaZqJ8

Stále dost zmatená, takže nemluví, ale všichni vědí, že si to nemají brát osobně. Zkrátka, ona neví, co dál. Ale přijde na to.

Na jeden zátah vypije láhev Vincentky a protáhne se. Usměje se na svět ve své hlavě a zavře oči.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Zamyslí se, sáhne do kapsy županu, a vytáhne černý zapalovač. Chvíli si s ním hraje, cvaká, a pak ho strčí zpátky do kapsy.

No, minimálně mám něco, co mu patřilo, tak ho snad dokážu najít, když to bude potřeba.

Znova pokrčí rameny a pomalým krokem se vydá směrem k Multicatině korálkovému závěsu, aby se přidala k válení na gauči, kávě, a deskám.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SALVATOR: Děkuju, že ses nabídl, že se o tu deskovku postaráš, aspoň nemusím hledat kapesní pandoricu.

A vzhledem k tomu, že se mi o tom šílovi zdálo, si skoro říkám, jestli jsem si ho nevysnila nebo něco.
    To by nebylo dobrý, kdyby moje sny nabraly fyzickou formu a odešly odsud, to dělá hroznej bordel.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dobré ráno ve spolek, Dneska jsem byl opravdu dlouhospáč
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jestli tou deskovkou přivoláte nějakou SCP entitu, tak vám to seberu.

TUILE: No taky, ale hlavně ten šíla, co sem naběh, povídal si se vzduchem, vypil kafe a zase vodběh.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Hm, jestli máte někdo arachnofobii, tak to nějak vyřešíme.

Pavoukovi nabídne místo v odlehlejší části baru, a přinese mu kávu a kousek závinu.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ARMADA:
    NELLAS:

Kostky se dlouho kutálejí po stole, jedna přepadne přes hranu a na zemi se kutálí od stolu.. ale zastaví se, a máme tu 5 a 1
    Zelenkavý nápis píše:
    Co trápili malé děti
    Bude trápit dospělé

Do dveří vejde pavouk velikosti člověka. Ale neútočí. Slušně prosí o kafe.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Dobre rano

TUILE
    TUILE --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Elliott Smith - Say Yes (from Either/Or)
    https://youtu.be/8bxmk09lCzk?si=zkin2ppdHBTPI1pa
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Znáte výraz "čumí jako bacil na lékárnu?". To je můj výraz.
    Dobrý den. Zalezu si k sobě, jo?

Díky za opravu korálkového závěsu! <3

Já jsem tak rozvrkočená z toho, že mám prázdniny a nemusím se o nikoho starat, až jsem bezradná... a... kafe...velký. Obrovský! Nevim. Jedla jsem? Pomoc! Nevim, co se sebou!

Se zmateným brebentěním zaleze za korálky, pustí Elliotta Smithe a hodí šipku na gauč.
    TUILE
    TUILE --- ---
    a preju dobre rano.
    du si dat dvojirej flatwhite, chce nekdo neco, kdyz uz lezu za kavovar?
    TUILE
    TUILE --- ---
    SALVATOR: ty kukacky? taky sem se lekla. snad je demonek brzy ulovi.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Dobrý ráno, já včera pekla dortový kuličky, ale rozkutálely se mi. Takže jestli vám pod nožkou křupne mandlička nebo uklouznete na čokoládových hoblinách až do sklepa, je to moje vina.
    Pochytám trochu splašené kávy, děkuju, a chvíli se budu rozhlížet, co se kde objeví dobrého.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Dobré ráno,
    v králičím koutku se dnes podává popletenec s pekanovými ořechy.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Já si jen odskočím a pak si dám něco velkého a s hodně mlíkem, děkuju :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Teď už skoro všude.. Třeba támhle se pokouší utéct z konve..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Jajaj, tak to já teď kolo stojím. Kdyby mě někdo hledal, budu na záchodě.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: ajaj .. "snědla jsi lahodně vypadající bobule .. které jsou skvělý prostředek na zácpu. máš průjem a jdeš zpět o 1k6 hod kostkou"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Kafe! Jo! Kde?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Tak jo, házím... šest a tři! Co tam máme?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam