• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    AXTHEB: Chápu dobře, že nás tedy Sláva opustil a šel za štěstím do Světa?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    N_I: Klidně se vrať, stolečků je tu dost.

BOYLER: Je pryč a tak je to správně, nech to být.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    NICOLLETTE: A ke králíčkům do karantény by se Slávek nevešel?
    N_I
    N_I --- ---
    Dobrý den, prosím jednoho Birella a jeden chlebíček se šunkou. Mohu si prosím sednout támhle do rohu? K tomu malému stolečku? Príma, díky.

Ten stoleček je skvělý, vidím na celý bar, loknu si a otřu pěnu. Otevřu knihu, ale krátce si vzpomenu na bratra šišku, který chodíval do barů sám moc rád a já to nechápal. Chvíli trvalo než mi to došlo a objevil jsem v tom kouzlo. Nejde mi si číst, furt čumím, kdo co, jak proč. Šmírák. Až po čase se začtu a stín nad tím stolem přikreje i to, že tu vůbec sedím. Je mi hloupé sedět tam dlouho, jeden drink a chlebíček, kazím kšefty, možná příště zůstanu ve skříni, jako tam zůstával skříňák v jeho povídání.
    Při odchodu hrají oblíbený track, sakra, důvod se vrátit.
    nikoho
    https://www.youtube.com/watch?v=jT98IIhcCRU
    TUILE
    TUILE --- ---
    cas na snidani. a dalsi dvojity flatwhite.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Vyhlédne zpod svojí deky.

Slávku, ty sem nepatříš. Jdi pryč a už se nevracej.

Pavouk se rozhlédne po osazenstvu a pokrčí nohama. Potom se zvedne a beze slova odejde a už se sem nikdy nevrátí.

Máme kafe? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... jenom pro mě prosím ne houbový. Ještě bych pak musela lovit králíčky mezi netopýry.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Aby se ale nemusel pravidelně přepudrovávat.
    Zamyšleně si mne bradu a noří se zase mezi králíčky. Pokud by vám zbyl nějaký čaj, nechte mi ho prosím na stolečku u výběhu, budu vám moc vděčná.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: já myslím, že houbový čaj je skvělý nápad!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Snažíme se to i se Slavomírem a stamgastkou vymyslet - ale nakonec bude nejlepší, když si to s ním zkusí vysvětlit sama.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS: Spíš nějaké maskovací kouzlo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Myslíš něco jako houbový čaj?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    SWIST:
    Chudák :")
    SWIST
    SWIST --- ---
    DELIRIUM: Tak mu pořídíme..
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    :( A nejde nějak udělat, že by v očích štamgastky vypadal Slavomír třeba jako roztomilé morčátko, aby se chudák nemusel izolovat?
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: já nevím, myslíš, že by mu tam nebylo smutno?
    JONY
    JONY --- ---
    Dobrý den, dnes bych si objednal nějaký čaj na nervy. Nejlépe několik konvic.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NICOLLETTE: No a nemohl by bydlet s vlkodlakem ve sklepasklepě?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré skoropoledne. Dneska jsem tedy zamířila rovnou ke králíčkům, hned se na mě všichni pověsili, že po té noční jednohubce mají ještě větší hlad. Takže jsem doteď drbala, uklidňovala a krájela mrkvičku a jablíčka.
    Takže... zůstal ještě nějaký čaj a něco malého k zakousnutí, prosím? :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Donesla se mi zpráva, že se zde anonymní zdejší štamgastka Slavomíra hrozně bojí a nechce sem chodit.
    Tak co kdybychom mu postavili třeba ohrádku, nějakou hezkou, aby neměl pocit, že je ve vězení, nebo tak něco?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam