• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Dáš si taky?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ty se v tom nějak vyznáš

culí se
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zadívá se tázavě s pozvednutým jedním obočím na NELLAS.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: To bych k té šlehačce doporučila ještě okurčičku...
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS:
    SALVATOR:

těhotenství mění spoustu věcí v životě žen :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Teda jako normálně do sebe s výjimkou kafe dokážu něco dostat až tak dvě hodiny po probuzení a do tý doby ve mě obvykle pohled na jídlo po ránu vzbuzuje lehkou nechuť, proto se ani neúčastním toho vašeho ranního debužírování tady, ale teď sem asi trochu ublink do tlamy.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SABRIEL13: Valard je výbornej
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SABRIEL13: ale ovšem, beze všeho

nabere plnou lžíci šlechačky a užívá si labužnický pohled sabriel.. a prstem od šlechačky označkuje S. nos

hezký den, S.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SABRIEL13:

knihu? mohu nabídnout?
    chtěla jsem se zeptat, můžu si se někam dát knihovnu, než ji srovnám? ty dvě první skříně jdou až ke stropu, snad neva

SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ARMADA: No jo! Tak to doplň!

Přiskotačí zpátky za bar a nastaví pusu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Lososová palačinka namazaná nutelou a marmeládou. Ehm... někdo má dneska zajímavé chutě, to je ten úplněk?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SABRIEL13: tys zapomněla na šlechačku!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Dobré ráno.

Vidím, že si to tady užíváte, tak já vás nebudu rušit a dám si víkend někde mimo město.

Vezme si palačinku z pod poklopu, namaže si ji nadkritickým množstvím nutely, zaroluje, a celou ji do sebe nasouká. Tohle zopakuje ještě dvakrát - s rybízovou a pak i pomerančovou marmeládou - a spokojeně zamlaská. Pak si dřepne, a poněkud netypicky začne mazlit Baalovo štěně.

No, tak, ty jsi hodný kluk, no jo, na bříšku? Jasně. A za ouškem. To víš že jo. No jasně.

Štěně vydává všemožné nadšené zvuky, a pak se teď už klečící Sabriel opře o ramena a začne jí olizovat obličej. Sabriel se směje.

To víš že jo, jasný, no jo, já vim, to je lásky... Asi dobrý ale.

Opatrně ze sebe štěně shodí, zvedne se, otře si oslintaný obličej, a šťastně se usměje.

Tak já si jdu sbalit... A mohla bych si vzít nějakou knihu! Hmmm... Aha! Valarda! INSEQUI, díky za inspiraci!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: No jo. V originále Quoth. Ne že bych to někdy loni nečetla (znovu). Ale já a jména. Já a obličeje. Já a... lidi. No nic :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: iirc Jářku
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Jooo, Smrťův havran. Vyřizoval vzkazy Zuzaně. Jak se jmenoval?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ostatně i havran může být krátkozraký
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    já si představuji havrana ze Zeměplochy, který měl moc rád oči.. tak hltal vše kulaté. třeba ořechy :)
    takový milý ňouma :))
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    DELIRIUM: No jasně. Takovou vnitřní zahradu těžko zalévat jinak, než kávou...

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dobré ráno, trochu mi to tu začíná připomínat Valardovu Příhodu s havranářem.

"Nassrrrrrat!" Zakrákoral Hotagorn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam