• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: netopyri?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: A kdo je bude chytat, až ti utečou, co?
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: hmmmmm!
    ale tak dobre. vejdou se mi sem terarka na hmyz? mohla bych si vychovat par potemniku a svabu a delat na vas experimenty s cvrccima “burgrama”!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Krkavcovití prý nemají moc dobré maso.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nenápadně strká Jarmila za záda a jde ho radši schovat někam do hloubi sklepa.
    TUILE
    TUILE --- ---
    BAAL: hmmmm, tak prejdem na krepelky? nebo na slepice? pripadne holubi?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jo, pátek. Nevím, kdo jste co králíčkům předváděli, ale jsou nějací rozjívení a vlítli na to jako diví. Třeba jen někomu upadl kus čokoládového dortu (na nikoho se významně nedívám), ale jako... fakt jsou jak běsní :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Pátek!

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DELIRIUM: Díky, díky, to jsem potřeboval... A ještě slyšet jak havran někoho tím svým krákorákem pošle ke všem čertům a taky do pekelný prrrrrdele že by se mohl po cestě stavit a když už bude takhle na výletě, tak si může dát keždej večír přes hubu alespoň dvě rány klackem!

Já si to snad budu muset znovu přečíst, nadávající havran, je asi nejlepší postava od doby zavazadla :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    TUILE: kruty už nejsou, svoji konzumaci si snižila množství ptactva na planete na kritickou mez a kachna i kruta jsou zapsány na seznam kriticky ohrožených druhů:)
    TUILE
    TUILE --- ---
    BAAL: kavu bych si dala, dekuji.
    a druhou porci krutich karbanatku.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: no on to asi zkouší, jak je nenažranej!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NICOLLETTE: Vždyť už měl :")
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jarmile poď, dáme pivo a film.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Jarmil je dneska extrémně otravnej. Furt se ptá, kdy už půjdeme domů a že už se mnou v práci nebude ani minutu. Taky mě klove do ruky, že se mu prý málo věnuju. Shodil mi květináče z parapetu a teď se na skříni uchechtava, když mě pozoruje, jak uklízím ten brajgl.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kdyby něco, vezmu Jarmila k sobě na kafe, pivo a nějaký kvalitní kino. I s tou černou chlupatou věcí by si moh rozumět.

Vrána (1994) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/16745-vrana/prehled/
    BAAL
    BAAL --- ---
    DELIRIUM: Nekdo kavu k dortu?

DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Polední nabídka dobrot: kávové řezy :)

DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NICOLLETTE:
    Myslím, že bude bohatě stačit jen jeden. Je tu chvíli a už dělá ostudu za dva...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: Bohumírek by si také dal prosím
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    moment, už tu jsou dva? Jarmil a Kamil?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam