• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ta vypadá skvěle, a ani není s rajčatovým nesmyslem :))
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ARMADA: jo a je to kousíček od karláku
    JONY
    JONY --- ---
    Přicházím s nabídkou tradičních škvarků. Otec jich před pár dny pořídil vědro a tak k němu chodím odebírat.

_
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    až vás omrzí kachny, což takhle neapolská s bramborem a klobáskou salsiccia?

SPECZ
    SPECZ --- ---
    RANDOM_NIGHT: Diky diky, bylo to tak akorát. Stačilo dejchnout na cigáro a nebyl potřeba zapalovač, přitom ale neshořelo jasným plamenem. Naprosto přesně vyvážená dávka, to umí málokdo!
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Dámy dovolím si vás obejít,)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Oběěěd
    TUILE
    TUILE --- ---
    a ja tu mam dneska k snidani ty srdicka. bud s chlebem a nebo s pecenou batatou.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Opatrně vkulhá dovnitř, uzme si u pultu kávu a chesekake a odsune se s tím do křesla. Cestou chytí z výběhu jednoho králíčka, pořádně se rozhlédne, zda ji nikdo nevidí, a zapluje do křesla u krbu.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    DA_NIELA: Byla má letošní čtvrtá,)))
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    BOYLER: Mrkni pod balkon, co je tam pismenek. ...UZ..NECH..CI...BYT...VECNE..DRUHA... Asi chtela vas vztah nekam posunout. Naivka.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    DA_NIELA: Já to věděl, že to zase přepálí a nebude dneska vůbec použitelná. Nu což, byla poslední lednová, ale ty mokré únorové budou prý macaté.
    Říkala TUILE,)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Dobre rano vsem. Vikendova priloha kolem pul druhy rano zvracela z balkonku do zahrady, podrzela jsem ji vlasy. Vypadala dost zmuchlane... a pak se nekam odpotacela.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Dobré ranko vespolek,
    dnes je očividně o výběr snídaňové kombinace rozhodnuto, dámy.
    Neviděl někdo mou víkendovou přílohu s křížovkou. Včera jsem s ní seděl u krbu.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Dobré ráno,
    dnes se k snídani podává (krom kafe, masa atd) i tvarohovy kolac s malinovou omáčkou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno.
    Se zavřenýma očima se dopotácí k baru, cestou narazí do pár židlí, čímž vyruší netopýry na stropě. Pár králíčků po ní nevrle loupne okem.
    Pardon.
    Říkal někdo kávu?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SPECZ: Dobré ráno, tady to je!
    Snad jsem to s tím chilli nepřepískla…

SPECZ
    SPECZ --- ---
    Dobré ráno! Prosil.bych kafe do pulitru, do něj panáka rumu a lžičku chilli.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: No ne, ale drbeš je nad plán!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    Však já je sladkým nekrmim!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam