• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SALVATOR: nju nju *lit lit*
    TUILE
    TUILE --- ---
    SALVATOR: chudatko maly!
    TUILE
    TUILE --- ---
    BERRUNA: moc dekuju.

kdo to tam mel v lednici tech pet porci lasagni?
    chtela sem jen rict, ze nejak pres noc vsechny porce postupne zmizely…
    pardon, ja udelam dneska musaku. stejne je to v podstate jenom zdravejsi verze lasani!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Děkuji. Vzal bych si draka, prosím. Deky netřeba, těch mám dole v pelechu dost.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: *lit lit*
    Chceš i plyšáka na přitulení? Mám tu pandu, orangutana, tygra, králíčka, draka, kočku, nějaké naštvané ptáky, a kdovíco ještě... a někde se tu válelo pár velmi teplých dek.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Brýtro všem. Já se dneska probudil s horečkou, takže kafe zajím Paralenem a budu tiše trpět ve sklepě. A kdyby mě někdo moh trošičku politovat, to by mi moc pomohlo.
    TUILE
    TUILE --- ---
    mokry unor.
    mam tu par lahvi sampanskyho.
    snad to bude stacit.

Blanc de Noirs Extra Brut, Champagne

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    šeptá Beru..

"natoč" jí kafe do půllitru, jinak si ušoupeš podrážky
    TUILE
    TUILE --- ---
    DELIRIUM: je ti ho po tech letech porad lito?
    TUILE
    TUILE --- ---
    BERRUNA:
    kopnu do sebe kafe jako panaka

aaaaaa, este jednu rundu, prosim.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Tu malou chlupatou roztomilou bestii teplo nezajímá. Ta chce jen moji 100% pozornost (a jít očuchávat věci na chodbu). Asi se pořádně obleču a na chvilku půjdeme. Aby bylo jasno, já to chlupaté uřvané stvoření bezpodmínečně zbožňuju a denně mu rituálně obětuju kousky naporcovaných nepřátel. Ale někdy, jen někdy, bych se potřebovala soustředit i na králíčky :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    My párkrát do roka spolupracujeme s firmou, kde je majitelem pan Chudáček :") Furt mě to po těch letech ještě baví.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: ten malý černý chlupatý uzlíček radosti a lásky tě nemůže šikanovat :))

ten můj se vyhřívá na podlaze, kudy vedou trubky od topení

pokud TY svému maličkému štěstí nedopřeješ podobný nadstandard, tak si možná uvřískaného démonka občas zasloužíš, no :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Naštěstí mám kalendář vyblokovaný tak, aby bylo vidět, kdy mi končí pracovní doba. A naštěstí ta, co posílala pozvánku na meeting, to respektovala... ale jestli se to protáhne, tak balím kufry a mizím.
    Králíčci dnes moc nehryžou, ale šikanuje mě démonek. Tvrdý život korporátníka :))
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: nějaký chudák?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: chlupaté bačkůrky jsou základ každého správného školení!

bez nich by měl být vstup zakázán
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: hádám, že to bude nějaký korporátní chudák, který je při pátku šikanovaný a nevím nevím, zda (ne)přiměřeně okusovaný králíčky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam