• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: Pardon, opatrně podrbe bordery za oušky, to jen Baalova štěňata jsou nevychovaně drzá a pořád mi vyčítají, že jsem jim nedala svou večeři. To se vás netýká. I králičci vidí, že vy se chovat umíte.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELLAS: Velká bordera zvedne hlavu, na které sedí králíček a nechápavě se na tebe podívá. Malá se na tebe, po nárazu na sklo výběhu, kouká docela vyčítavě.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Aport! Hází pískací hračku nebezpečně blízko králičímu výběhu a mumlá si... Příště to hodím do ohrádky, a bude klid.
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: Aha:-)

DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    Pro všechny :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Jé, to je pro mě?
    Zvedá hlavu z obložení králíčků, pokyvuje hlavou do rytmu sluchátek a váhavě natahuje ruku. Můžu, že jo? Nesměle se usmívá.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    dokud máš chutě, když jdeš okolo, tak je to dobré
    až budeš mít choutky, když půjdeš okolo - no - to bude o poznání větší mrzeníčko

culí se
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Pokaždé když jdu okolo, tak dostanu hlad :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak prý ještě jeden meeting. Kdybyste někdo něco potřebovali, tak mávejte, bez sluchátek to dneska nedám. Chjo.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Pistaciovou canoli?

ARMADA
    ARMADA --- ---
    BERRUNA: s radostí :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Já jsem zadělala na kváskovej chleba akorát, bude teda až k večeru, ale porušíme pravidlo a nakrojím vám ho ještě teplý, jo?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ja vím, a pokud ji neutečou a neohryzavaji ostatní hosty, tak přiviram oči.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    BERRUNA: jsou luxusni, dekuji ;o)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dobrý ráno, farmáři Listere!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    BAAL: dělám v korporátu, truhlíku, proto se ptám
    BAAL
    BAAL --- ---
    ARMADA: vždycky jsem chtěl bejt kosmonaut a nebo divčí instruktor, ale na pilotování divných věcí jsem moc vysokej a na devčata přílíš slizkej, takže mi nezbývá, než zkoušet korporace:)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: to je defaultní stav. něco mi říká, že je Delirium nepustí z ruky. a podle včerejšího sčítání si jednoho dva bere pod peřinu jako živé huňaté nahříváčky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A kdo dneska nebude stíhat pracovat, protože sedí v kanclu a má půlku dne meetingy? Podrbejte mi králíčky za oušky, prosím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam