• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    BAAL: není nejlepší, ale není to nic co by jedno drbání nezlepšilo :))
    nechcete podniknout jednu návštěvu k nám do práce?
    BAAL
    BAAL --- ---
    Dobre?

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Krásné ráno a dobrou ;)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    No inu ale dobré ranko,)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Dobré ráno všem a všemu
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Tady byla dneska noční směna koukám…takové kávy a ještě k tomu jako vždy lahodné…děkuji,)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Dobre rano
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Teď bych si dala margotku, sakra ;)
    začne lovit pod pultem, potichu jak myška
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    nalije si sklenku vody, protože noc je ještě dlouhá a přemýšlí co dobrého nachystá jako překvapko k snídani
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SABRIEL13: Jo, dnešní den byl opravdu prima. Zdá se, že se mi povedlo dosáhnout zkrácení úvazku při zachování výsledné mzdy, výrazné plus pro psychohygienu. Chceš to i s lýtkama, nebo jen chodidla?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ta dovolená ti jde vyloženě k duhu :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    nalije si sklenku portského, odněkud vykouzlí obložené chleby a odskotačí nahoru do podkroví volaje přes rameno hezký večer a dobrou noc všem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Můžu podat nápoje a občerstvení, ale masáž nechám na místních gentlemanech :")
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Otevřou se dveře z ulice a Sabriel pomalu, trochu unaveně sejde po schodech. Svalí se do prvního volného křesílka, rozšněruje si boty a vyhodí nohy na židli naproti.

Dala bych si nějakou svačinku.

A masalu a sušenky.

A potřebovala bych namasírovat chodidla, dneska jsem ušla úplně všechny dnešní kroky.

Ale viděla jsem venku nějaký umění, a úplně uvažuju, že nám ho sem pořídím. A vůbec, dneska byl dobrej den.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Těžko ti to vyčítat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Jo tak, v tom případě souhlasím.
    Já minulý týden použila po dlouhé době rovnou tři ignory (když už jsem klikala) - dva lidi mě štvali svými nekončícími výblitky, a třetí mi znechucoval jeden z mých oblíbených klubů. Asi to časem zase zruším, ale aktuálně mám díky tomu nyx dvakrát hezčí, a to se vyplatí :) - a tohle je jeden z nich.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já tu něco propásla?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A neřikej mi vlkouši.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARMADA: Ač někdy ubrblanej a občas možná trochu maličko nepatrně misantrop, jsem vlastně nevyléčitelnej optimista, co se lidí týče. Věřím, že s každým to má cenu vždycky zkusit eště aspoň jednou. Ale zároveň nemám nejmenší problém říct si dost. Nad tímhle případem sem třeba po dnešku tu hůl už zlomil.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    že ti stojí za to si s ním namáhat prsty při psaní, vlkouši

uculuje se a nalije si .. čaj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam