• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    :3
    Opovazte se je jist! Ti jsou na ozdobu.

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    INSEQUI: nj, náročná noční ;) nemohla jsem pořád najít tu margotku ;)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dobré, to brzo :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Dobré ráno s písničkou ;)
    Hooverphonic - Happiness (Official Video)
    https://youtu.be/jUHocKYBVRY?si=-yK1jlC-C5SX9Swd

Snad se mi podaří vystrčit tu správnou nožku a vyrazit vstříc víru velkoměsta ;)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    AXTHEB: Teď se mi chce nejvíc ze všeho na tebe zvýšit hlas a poslat tě někam. Ale jsem už velká holka, a tak udělám jenom takhle.

Mávne rukou směrem ke křeslu, kde Ax s borderami obvykle sedává, dvakrát luskne, a vedle křesla se objeví nízká skříňka s pár poličkami plnými lahví. Při bližším zkoumání je vidět, že lahve jsou roztříděné podle druhu alkoholu a poskládané podle abecedy.

Když poklepeš na horní polici, tak si můžeš nadiktovat, podle čeho to chceš mít seřazený.

A vůbec, já si jdu udělat čaj a poslouchat tady tu pohodu a džezíček.

To je den!
    BAAL
    BAAL --- ---
    Pivo?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: Tak je přeuspořádej, když máš tu potřebu... Tihle OCDisti... teda, ne že bych někdy nebyla stejná.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vyleze z králičí ohrádky, snaží se sundat co nejvíc chlupů, ale moc jí to nejde.
    Dneska jsem si udělala krabičku s jídlem, heč. Mám maso, a někde v ledničce vyhrabu nějakou zeleninu (nebo ukradnu nějakou králíčkům).
    A kolegyně mi dnes pochválila divnotričko, ale zároveň netušila, z čeho to je :D
    Dojde potichu a opatrně ke Globalistě, položí jí na stolek kávu, konvičku se smetanou a domácí limonádu. Tož vitaj :P
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SABRIEL13: Tak aspoň kdyby se ty flašky objevovaly nějak spořádaně, no.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    AXTHEB: Hele, jestli udělám za barem pořádek, tak vám zakážu mi za něj lízt, a speciální výjimku dostane akorát ARMADA, protože se za barem umí chovat a jako pomalu jedinej z vás po sobě pečlivě průběžně uklízí a věci ukládá na logický místa.

A já mám takovej dojem, že jste radši, když je to trochu samoobsluha a můžete si tu dělat, co chcete.

A jo, jsem trochu papričková, protože mám hodně korporátní práce, něžnej caveman má taky hodně práce někde tam venku, mám úplnej kolotoč v hlavě z nějakejch démonů, co se mi tam přes noc usadili, a ještě mi tady někdo bude řikat, že JÁ mám dělat pořádek v něčem, co jste kolektivně rozbordelili.

Buď tady bude pořádek, ale budeme mít vývěsku s pravidlama, nebo budu dál benevolentní, a vy mi nebudete řikat, jak mám víst svůj bar.

Zatraceně takyuž.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Globalista vešla do baru, poprvé v životě. Trochu nemotorně se motá prostorem, aby našla co nejlepší místo se zásuvkou, ke které si připojí noťas. Nakonec najde jedno takové hezké u přiměřeně velkého stolu v rohu a rozloží si tam všechna fidlátka. Objedná si kafe a nealko! a tváří se děsně nenápadně.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Pořád nemám nabídku a to slibili že se ozvou včera, bídáci naštěstí jsem byl ráno na joze, takže jsem v úplně zenovém klidu

DARK FUNERAL - Unchain My Soul (OFFICIAL VIDEO)
    https://youtu.be/Qmk_PXtem4E
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: To bylo na mě? Záviše jsem ještě neměla moc odvahy zkusit, ač je podle jména od nás...
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    TUILE: Soucítím, já se z rýmičky hrabala minulý tři týdny. A ještě mi zbylo zalehlý ucho a tinnitus a motolice.
    Mata Hari
    https://www.youtube.com/watch?v=b5LsuqeM5dQ
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    esli nejdeš do Záviše, tak jsi u mě mrtvej Homolka, Ludvo :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To jako jo. Tak si dám dneska zase Plíhala, ten je většinou veselý tak trošku zvrhle.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: No, jen tak napůl. Veselý to je :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To nebyl trolling? :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    by se mohlo líbit S.

Sharon Van Etten - We Are Fine (tourist remix) feat. mathbass / prod. Themathe
    https://www.youtube.com/watch?v=M0uUcUC3dL4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam