• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    BAAL: ta krabice je určitě na cestě do baru chystá tác, talíře a dá nachladit kovovou misku na smetanu
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    BAAL: Krabice už odešla. Jen lehce stékají povidla, jak jsem mazala ještě horké :-)

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BAAL: To je výborný, navíc dřevo na zbrani je prostě vždycky hezčí než cokoliv jinýho. Ať už je to 1911 nebo naše Pjetasedma. Mimo té hnusné drobeniny na vz. 58, ta se mi extremne nelíbí.
    BAAL
    BAAL --- ---
    ZANNA: aha? A dostane se jeden plech do baru?
    BAAL
    BAAL --- ---
    INSEQUI: Tak to každopádně. To je úplně speciální skupina lidí, já už jsem dost starej na to ocenit dřevo:)

Se mi libí, jak třeba tady Kuba Tomeček popisuje, že mu pažbu se kterou jezdí olympiády a mistráky mu udělal nějaký strejda v maringotce v Italii:))

BROKOVÝ STŘELEC, olympionik, - disciplína skeet, Jakub Tomeček
    https://youtu.be/F0PmczvWLpY?t=956
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BAAL: Tak to kvéry všeobecně. Ale stále je mému oku příjemnější fakt hezká ruční práce na loveckých flintách, než třeba to že si týpek koupí ARko za 80 papouchů a a za dalších 100 na něj navěsí tacticool výbavu. Svého času jsem potkával takovou bandičku postarších chlápků a to vždycky vypadalo jako když na střelnici přišla Delta (po tom co byla brutálně mučena v moravském jídelním a hospodském táboře min. 8 let).
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Dobré ráno do baru :-)
    Zasílám z Moravy krabici domácích koblih.
    Je popeleční středa a půst. (Ryba není maso :-) )

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Tu láhev pro jistotu vymytou, děkuji uctivě :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    takže čaj, přelít do prázdné lahve od runu a přinést s plecháčkem, ve kterém chřestí kostky, chápu objednávku správně?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Mohla bych poprosit stylový pirátský virgin čaj? :)
    HODNA_HOLKA
    HODNA_HOLKA --- ---
    krása! určitě stačí, nevím, jestli mi nerupne pumpa až to vypiju :))
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    kamarádova partnerka prodává tyhle pěkné plecháčky s kůží opleteným ouškem
    bude ti stačit 0,4l? :)
    HODNA_HOLKA
    HODNA_HOLKA --- ---
    ARMADA: černé, bez ničeho, do hrnku s velkým uchem, prosím :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    HODNA_HOLKA: černé? s mlékem? cukr?
    HODNA_HOLKA
    HODNA_HOLKA --- ---
    Děda měl celý moje dětství takovou flintu pověšenou na zdi společně s parožím, a jak mi ze zbraní není moc dobře, tak na tohle mám hezký vzpomínky. Asi ty dětský oči :)

Ještě jsem dneska neměla kafe, je tu někde?
    BAAL
    BAAL --- ---
    INSEQUI: Ty lovecky brokovnice jsou obcas hrozny fetish, zvlaste v nejakych lepsich kruzich za to ty lidi plati hrozne penize. Pred dvema lety na IWA jsem videl jednu za 200k euro.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BAAL: Tahle fotka mi připomíná dobu kdy u nás byly ještě hony, soused o dvě ulice dál měl fakt pěknou dvojku, s ornamenty na pažbě a na baskuli. Taková hezká vzpomínka, pak se to děsně zvrhlo a časem zaniklo, teď jsou pole a lesy zastavěný a už to nemá tu atmosféru. Kdyby soused ještě žil, zeptám se ho jestli by mi tu flintu neprodal, fakt se mi líbila.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    RANDOM_NIGHT: oui

přikývně, upraví si pásku přes oko a dřevěnou nohou vyklepává staccato do podlahy
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ARMADA: Vlastně jo, jsem pirát naruby, takže jsem pirát!
    Dirty chai latté s rumem, prosím. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Hele, hlídej si ho. Jinak neručím, že ti ho něco neohlodá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam