• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: No právě, pozor na prsty.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    My na něj dohlidneme. Budeme ho jen drbat a hladit :3
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    zamyšleně si prohlíží nepřebernou škálu lahví různých tvarů a barev. zdánlivě namátkou čtyři z nich vybere. zamyslí se, dvě vrátí na místo a vezme jednu zaprášenou, z úplného konce barové police. nasadí si svářečskou helmu, kožené rukavice, skleněnou kádinku, pipetu a dřevěné míchátko. chvilku odměřuje, chystá, míchá .. a přelije do sklenice. potom z kapsy vytáhne malinkou opletenou lahvičku. opatrně odklopí zátku a kápne přesně dvě kapičky do drinku. při první se lehce vzedme hladina. při druhé se objeví malý narůžovělý atomový hříbek, který - jak roste - dostane tvar srdíčka.

tady, prosím

a převelice opatrně dá na stůl měkký hadřík, na něj ubrousek a teprve poté položí sklenku
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Toho s tím černým okem vpravo prosím vrať, ten má dneska přísnou dietu :))
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Vejde dveřmi z ulice, dovleče se k baru, sundá křivák a posadí se na barovou židli.

Mám pocit, že bych si měla rázně objednat něco na oslavu, ale... Nemám na to pastelky.

V hlavě mi našli jenom mozek, což je dobrá zpráva, ale já nějak nemám radost - jsem dneska akorát strašně unavená. A truchlení na nás čeká hlavně na místech, kde jsme ho vůbec nečekali.

Je nějakej drink, co je jako objetí? podívá se na Armadu za pultem a položí bradu na bar.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    HODNA_HOLKA:
    Doplňuji davku kralicku :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Josef a bratři jeho
    https://youtu.be/VVZy499TJv0
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    HODNA_HOLKA: to se dělá? ublíženě šmrdlá utěrkou prázdné sklenice
    HODNA_HOLKA
    HODNA_HOLKA --- ---
    Já jsem si dnes dala kafe venku, ale chyběli mi u toho králíčci :)

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ARMADA: Děkuji, perfektní.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    RANDOM_NIGHT: bere tatranskou padesát dvojku a s poněkud udiveným výrazem do toho přilije mléko. tázavě si prohlédne císařovnu a raději přidá ještě trochu mléka
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ARMADA: Černý s trochou mléka, prosím. :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    TUILE: děkují :*
    TUILE
    TUILE --- ---
    FISHIE: tak podle vykonnosti dnesnich stamgastu urcite vecer nejake dostanes :*
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    TUILE: to pití nemusím, ale láhve jsou hezké
    TUILE
    TUILE --- ---
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    TUILE: na tom obrázku vidím krásně barevné vázy:))
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    RANDOM_NIGHT: čaj? černý anglický? bylinkový? tatranský? tatranský ovocný? tatranský bylinkový?

ocásky, samé ocásky takhle po ránu :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Odhodí deku, zvedne se z křesla a se suterénním výrazem se posadí na bar.

Dobré ráno, bando! :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ovocné jsou super, tam nehledět na voltáž (jen tu vyšší zapíjet i vodou)
    TUILE
    TUILE --- ---
    krchly, brhle, chrrrump, chrch, krrrm…

Dobre rano.
    mohla by bejt prosim jeste noc?

pac BACCARA mel zajem o ostrejsi caj, tak dnesni #mokryunor bude tatransky caj. a dame celou sadu, at si muzete vybrat ostrost.

1.serie cajovy zaklad, 2. serie ovocny a 3. bylinkovy

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam