• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    TUILE
    TUILE --- ---
    BERRUNA: gramofon budes muset dostat od nekoho jinyho, ale tady je ten zbytek.

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Moooc prosím, nebylo by teplé kakao, domácí ovesné sušenky a sluchátka s gramofonem?
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    BOYLER: Přesně do stejného jsem v dětství hodila kámen, když mlel tatínek kávu :-) Držel mne v náručí a o kameni v ruce nějak něděl :-) Vzpomíná na ten randál dodnes :-)
    TUILE
    TUILE --- ---
    BAAL: mne ta sluka stejne moc minule nechutnala. kachna je lepsi.
    BAAL
    BAAL --- ---
    TUILE: Aha? Takze stenatko ti na dnesni obed kasle:-))

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TUILE: Eee... Sem já členem množiny havěť, nebo ne? Sám totiž občas nevím. Jinak černá chlupatá věc ve sklepasklepě musí zůstat, byla tady podle všeho dřív, než my.
    NICOLLETTE: Depák, je fajn, heboučce chlupatej, pijeme kafe a koukáme na seriály.
    TUILE
    TUILE --- ---
    BAAL: blaznis?!
    mlady stastny maso vyhazovat na ulici?
    ale neboj, stenatka bych zlikvidovala az nakonec. nejdriv bych to vzala pres vacice a kraliky. ty vacice se totiz mnozej rychlejs nez kralici…
    BAAL
    BAAL --- ---
    TUILE: vyhodit štenátko na ulici, to je ti podobný!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: A co králíčci? Pch!

Lehce netýkavá říkáš?
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TUILE: že jo! Bohumírek z toho radši ani nevylejzá, usídlil se nadobro ve sklepasklepě, doufám, že tam Salvatorovi nevadí
    TUILE
    TUILE --- ---
    na me tu je nak moc prezviratkovano. nemohla by ta havet zmizet, zustat tu jedna lehce netykava kocicka a netopyri?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Já bych ráda, ale králíčci by pak byli hladem, a mohli by ti ohlodat štěňátka a Deliriu vačice.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Ahoj, Archie a Koudy.

Kde jsou ty kachny?
    BAAL
    BAAL --- ---
    Dneska uz tu praci nechte byt a pojdte se stenatkama do lesa

FISHIE
    FISHIE --- ---
    DELIRIUM: ta je úžasná
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    BAAL: děkují :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    a to bych si s dovolenim vzala.

btw existuje nakej recept, kterej se da jet v kanclu jen s varnou konvici/mikrovlnkou a nepotrebuju po pridani masaly ten caj znovu sparit?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Směla bych si taky přisunout hrníček? Vytahuje ten velký s modrými puntíky a nesměle ho přisouvá po pultu.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NICOLLETTE: běží o překot se svým valentýnským hrníčkem v natažených rukách
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: To bude chlupatější než moje obvyklé jídlo.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dobré ráno všem lidem dobré vůle!
    Řekla jsem si, že dnes zkusím vypálit zásoby z Nepálu a zkusím udělat masalu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam