• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    TUILE
    TUILE --- ---
    BOYLER: a vida, zapomnela sem na #mokryunor
    proseco nedam, meli sme na zacatku sampansky, ale jestli chcete zustat u vina a chceme bublinky, muzem dat vino verde. polosumivy :) a protoze uz tu probehlo bily i cerveny, tak dame ruzovy

Anjos de Portugal - Vinho Verde rosé

BOYLER
    BOYLER --- ---
    Dal jsem si jako zákusek skleničku, abych neurazil a jako dost mi to otočilo dnešní priority ,))) Sedím kdyžtak u krbu, mám skoro plnou flašku a rvu si vlasy z práce z téhle jarní soboty.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    máš to nechat na profesionálech šibalsky mrkne
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Fňuk, člověk si po obědě udělá ovocný čaj a spadne mu papírek do hrníčku. Chjo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré odpoledne :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    cela mokra, rozcuchana a usmevava se vracim k snidani.

ARMADA: maso se zeleninou zvladnu jakykoliv. kachni, kralici, kocici, steneci, veprovy, hovezi, cvrcci…
    majonezu ani vajicko netreba, diky.

dobrou chut.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TUILE: počkej, tady máš termohrnek s masalou!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Takže dobře ráno!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    TUILE: áha, už vím, kde je chybička. krát dvě to mělo být. já žiju ve světě, kde tuile drží kachní dietu, tak mělo být vepřové v bezpečí

ale ovšem, kopec trhaného s mixem listové zeleniny a kopečkem nakládané
    chceš k tomu vajíčko na tvrdo? na zpestření? a lehký majonézový přeliv by tomu slušel, ale já tu jen dělám zázraky na počkání :))
    TUILE
    TUILE --- ---
    ARMADA: zitra zbytek?
    hahaha.
    prosim jednu trhanou snidani. trojitou porci! misto chleba porci zeleniny navic.

SABRIEL13: jeeeeee, moreeeee!
    vybehnu od baru a zmizim driv, nez mi kdo stihne jakoukoliv snidani pripravit
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ARMADA: Trhané vepřové zní jako přesně to, co dneska potřebuju!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    a tedy není nic lepšího, než čerstvý, měkoučký chleba s nakládanou zeleninou a trhaným masem - takové nebe v hubě hned po ránu, si troufnu říct :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    a to máš zrovna štěstí
    přes noc se mi v troubě dělalo při nízké teplotě trhané vepřové

k snídani byl tedy obložený chleba s majonézou, nakládanou zeleninou a trhaným masem (a asi mi to patří, protože k obědu bude kuskus s trhaným masem, zítra k snídani obložený chleba s trhaným masem a k obědu zbytek trhaného masa se smaženou rýží - jsem chudinka) :))
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    vynoří se v montérkách a bílém tílku ze nepravděpodobného zákoutí, oklepává si z bosých chodidel písek, a voní solí a sluncem

Dobré ráno.

Pár dní mi to trvalo, tak jsem ráda, že jste to tu beze mě zvládli. Ale přistavěla jsem pod zasklenou terasu ještě jednu, a trochu to tam rozšířila. Pláž je směrem do prava, musíte sejít z mola, ale pak je tam sopečnej písek - to by jednoho nenapadlo, kolik havraního peří na takovou věc člověk spotřebuje... No, prostě to tam je, tak užívejte. Akorát voda je asi trochu studená, přece jen, použila jsem na ni svoje nejlepší vzpomínky na oceán.

A teď bych si prosím dala americano a sendvič s nějakým masem. Potřebuju bílkoviny.

vyšplhá na barovou židli a položí bradu na bar

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    10°
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    deset?
    dvanáct?
    ratar?
    birell?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---