• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    BAAL
    BAAL --- ---
    Přátelé práce moc, docházku do baru ted budu asi trochu flákat, ale chci Vám alespon říct, že obaly na pleny z alíka fungují přesně jak mají, parádní vynález, hadry z fitka smrdí jako hadry z fitka a notebook smrdí jako práce a všude je sucho:)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Zmrzku?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vzhledem k tomu, co nám tu řádí...

Pro jistotu do rohu vedle baru pokládá mističku s kousky sýra a jablek, kdyby se tu přeci jen vyskytovali netopýři bez křídel.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Zmateně se otáčí a rozhlíží. Nakukuje do všech koutů a mumlá si jako bych tu slyšela myš. Zní to jako nesmysl, ale to pištění...!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    to že by..?

zděšeně vypískne
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A píšou za ni na nyx? Spíš se obávám, že na nás z nějakého důvodu zanevřela :(
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    taky si myslím
    ale podezírám je, že nám sežrali delirium, ehm
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Je jich hodně, ty přežrat by dalo dost práce.
    Ale některé ty zbytky se dají holt zamést a ehm spláchnout támhle na záchodcích do výlevky. Nebo zakopat pod kytky. Kde je vůle, je cesta... ale ten čaj a odpočinek mi přijdou jako lepší varianta...
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS:ale tak pořád tam jsou zuby a ty další nestravitelné drobnosti
    navíc když se přežerou..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Králíčci nenechávají zbytky.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    vidíš? tak koukej zalehnout a zobat paralen, zapíjet ho čajem a nebrblat :)
    však ono ti brzy bude lépe - dva tři dny a budete se sabrielovou juchat po baru

(ostatně léčená chřipka je na týden, neléčená na sedm dní - pokud tě to utěší)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Akorát já nejsem filozof, tak bych se zmohl asi nejspíš na prosté "Au... kurva, von mě kousnul, von mě žere... hajzl ušatej!" Takže asi nic moc epické sežrání.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Být sežrán králíčky... no, první co mě napadne je hláška z Choking Hazardu "Takhle nemá umírat filozof"
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    jasně že neumřeš
    protože bychom tě někam museli zakopat
    nebo dát králíčkům a zakopat to, co by z tebe zbylo

to je víc práce, než těch několik konviček s čajem, platíčko paralenů a citron s medem (případně malý panák rumu, ale to jen pokud nebudou teploty moc velké)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS,ARMADA: Díky moc dobří lidé... Možná teda asi neumřu :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo a stihl jsem rozbít moje punkový lyže, 15 let mi slouží a teď poslední den, něco lupne ve vázání a konec. Má někdo reference na firmu Lusti? Díky.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    INSEQUI: povzdechne si a jde udělat druhý čaj, nakrájet další citrony, vymáčknout další paralen a naklepat další polštář
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Ještě další horký čaj se najde, teplých dek tu máme taky přebytek, udělej si pohodlí na některém z gaučů a vítej zpět.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Hlásím že jsem zpět v ČR, umírám na rýmičku, mám 24/7 pohotovost (protože nějak za tu dovolenou trpět musím) a jestli nezdechnu během půl hodiny, pustím vám nějakou hezkou písničku.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    chybí něco, sabrielová?
    máš vše, co potřebuješ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam