• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Náhodou jsem už měla své domácí roztrhané tričko. A kalhoty... no, ty na videu vidět nejsou, když si dám pozor!

FISHIE: My měli minulý týden meeting našeho většího týmu. Icebreaker byl: what is your dream, what's on top of your bucket list? Já tyhle otázky odmítám veřejně prezentovat, takže jsem asi půlku lidí pobavila tím, že jsem odmítla. No, nikdo mi nepřišel říct, že mě "zakopal pod čiernu zem", tak asi dobré :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: to je krásné, že jedete zrovna ve čtvrtek
    zůstanete přes noc a už je pátek, to se moc nepracuje, tak ti ten týden hezky uběhl :)

skoro ti závidím, ale mě to tady v baru baví 24/7 - čtvrtek nebo čtvrtek, je tady hezky skoro pořád
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    zítra s velkým nadšením jedu na teambuilding. před chvíli jsme dostali rozpis aktivit: stručné příspěvky na téma vize firmy, diskuze, přehled zakázek a problémy s nimi.
    jsem v rozpacích, kdybych u toho nemusela být tak se směju nahlas :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    buď rozverná dle libosti
    pyžamo je běžný dresscode v našem baru
    pyžamo a papučky, ve sváteční dny župan
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Takže máme rok 2010, 2021 nebo už třeba 2027 či až 2049? Něco mezi? Něco dřív? :P
    Přežila jsem teď jeden meeting, kdy jsem zapomněla, že bude, nijak jsem se nepřipravovala, ale myslím, že jsem obstojně zvládla vše vysvětlit, má všetečná šéfová mě nechala celou dobu mluvit a jen poslouchala a vůbec jsem asi zanechala dost profesionální dojem na to, že jsem tam seděla v domácí košili s démonkem po ruce :") Můžu si dovolit být rozverná.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: ovšem. čtvrtek je nejlepší den týdne. proto ho máme vyvěšený nad barem. čtvrtek 18.3. bílé na černém
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Pro tohohle tu máme kupu kostí. Na původ se neptej, zase někdo asi spadl mezi králíčky nebo co.
    BAAL
    BAAL --- ---
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: díky :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Tady máš mističku, tady naběračku, obsluž se dle svých potřeb a chutí :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: hlásím se
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Jeden jsem ti nechala.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Když už mám skoro hotové nápočty, zjistím, že tam jsou duplicity a hodina nudné práce je v trapu. Je tu ještě nějaký vdolek?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To je dneska den, pal-nepal. Prostě pondělí jak vyšité. Dá si někdo zákusek?

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Kdo chce zabít Jessii, to jsem už hodně dlouho neviděl a myslím že je to velká škoda. Ještě že tu máme ten kinosál.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ale to by mohl, sem s nimi! <3
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: To by mohl spravit páreček bavorských vdolků s povidly a zakysanou smetanou. Co? Nene?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    INSEQUI: ano
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ehm... ty asociace...!
    Vážení, to máme brát jako nabídku?

Kdo chce zabít Jessii - Dnes je čtvrtek
    https://www.youtube.com/watch?v=yK-ZjYnxRcI

Jedna ruka netleska - LASKA :)
    https://www.youtube.com/watch?v=kCjfaEH57YM&t=44s
    INSEQUI