• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    BAAL
    BAAL --- ---
    ARMADA: Utery po velikonocich v Karline?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    mno a nespácháme nějaký run na running příští týden?

nadějeplně se rozhlíží a dělá si čárky za zvednuté ruce .. na dosud prázdný papír
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Suši je samozřejmě super kdykoli. Ale tenhle týden už nějaký výlet na rybu s rýží nikam nenacpu.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Z dálky to vypadalo jako sushi. Mám chuť na sushi. Nezasel by někdo na sushi? rozhlíží se po baru
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vypadá to, že jsem dnešek úspěšně přežila já i všichni králíčci. Takže na oslavu si nabídněte...

ARMADA
    ARMADA --- ---
    tady je malý rychlý balíček na cestu

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BERRUNA: Kam cestuješ?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    BERRUNA: ..a kam že to bude? ať víme, zda přibalit něco teplého nebo naopak na osvěžení..
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    BERRUNA: This way?
    Coldplay - Paradise (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERRUNA: Nás opouštíš? Na co lístek, když stačí otevřít ty správné dveře... a na svačinku jsi zpátky v baru.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Dobré poledne,
    potřebuji zabalit ty fantastické obložené chleby, něco sladkého, termosku s kávou, nějakou alko flašku a zamávat ticketem na kterém svítí Prg -> Paradise ;)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    AXTHEB: Aww.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Zamyšleně vejde do baru, v rukách drží skoro dvoumetrovou plyšovou chobotnici.
    Sabriel, máš ráda chobotnice? Tahle je pro tebe.

ARMADA: Dlouho.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Bůůůhůů, já nechci další meeting! Chci si nasadit sluchátka a nevnímat lidi. Fňukity fňuk.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    ARMADA: Nechci puntík ani kakao :-)
    Ale ty chleby! Jsou od začátku dokonalé!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Chi chi, z puntíků si nic nedělám. Já jsem totiž dalmatin. Nebo bengálské kotě. Čím víc černejch puntíků, tím víc adidas.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ale ovšem
    máme i čaj, kávu

zuřivě si do notýsku čmárá černý puntík
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ARMADA: Dobré ráno. Já kakao nerada, takže do studie se nehodím, ale ten chleba s jabkama se mi moc líbí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A tak když už o tom mluvíš, tak si dám. Zapiš si do studie, že jsem zblajzla hned dva.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    si říkám, kdy odhalíte, že jste vlastně pokusní křečíci v sociální studii "jak dlouho vydrží snídat obložené chleby a kakao" :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    D-ziiiiiv-obr-ziiiiiv ráno. Mně se tak moc nechce vstávat!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam