• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Bu Bu Bu
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    INSEQUI: dekuji :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FISHIE: Ok, najdu pod barem masku a budu strašit taky
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    nenechávejte mě samotnou takhle strašit
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    I tobě a ostatnim vzbuzenym
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodré ráno
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    konečně po obědě
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Vlastně bych toho velblouda na stole nejradši pohladila a snědla jen ten zbytek.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DA_NIELA: No tak vynecháš.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Ale teda z camel hump paté se mi navalilo. A to jsem tlustý jedla i ve školce.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jo a králíčci prý už budou obědvat.

    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Zasekla jsem na tom AI. Nejdřív mi to dalo obrázek a když jsem i velblouda chtěla tepelně upraveného, dalo mi to jen slovní popis menu...

    Roasted Camel and Antelope Feast


    Appetizer: Camel Hump Pâté


    A delicate spread made from the succulent hump of a roasted camel.
    Served with crispy pita chips and a drizzle of aged balsamic reduction.

    Main Course: Antelope Roulade


    Thinly sliced antelope loin, marinated in juniper berries and rosemary.
    Rolled and stuffed with wild mushroom duxelles and roasted garlic.
    Slow-cooked to perfection, served with a red wine reduction.

    Side Dish: Camel-Stuffed Grape Leaves


    Tender grape leaves wrapped around spiced camel meat, pine nuts, and currants.
    Steamed until fragrant and served with a tangy yogurt dipping sauce.

    Vegetable Medley: Roasted Antelope Carrots and Camel Cauliflower


    Antelope carrots glazed with honey and thyme, caramelized to sweetness.
    Camel cauliflower florets tossed in za’atar and roasted until golden brown.

    Dessert: Antelope Baklava


    Layers of flaky phyllo pastry filled with ground antelope meat, pistachios, and cinnamon.
    Drizzled with a honey-rosewater syrup and sprinkled with edible gold dust.

    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já bych toho nadívaného velblouda teda taky ochutnala. Nezbylo vám půl porce?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    TUILE: presne to si dam k obedu, hned jak to bude mozne
    TUILE
    TUILE --- ---
    Dobré poledne.
    Už od rána mam hlad.
    Normálně nesnídam, respektive si dávám snídani až kolem poledního, ale dneska už sem snědla nadivaneho velblouda plnenyho dvema antilopami, ktery byly nadivany dvaceti krocanama.
    A porad mam hlad.

    A chtela bych jit strasne spat, ale drepim v praci a musim klikat :/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak ale zase se nemusíme bát pokousání. Tak se tu u nás posaď, vem si králíčka nebo netopýra a něco hezkého povídej :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodré ráno.... dnes můžu normálně jíst a pít až kolem 12, nevím jak to moje okolí zvládne :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno, světe. Dnes to zkusím jen s kávou a rukavicemi, králíčci vypadají, že si mě pamatují, a že nehodlají útočit :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Pravda, nemám cop.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Náhodou, nevíš, jaké to je, když ti králíček visí na copu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam