• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NELLAS: no kočičí máma si je pevně střežila na půdě, ale už je čas je mazlit :) je jich 6, tak máme o zábavu postaráno <3
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERRUNA: Tomu už teda pár týdnů bude, ale předpokládám, že v téhle fázi je to jako blechy... skáče to všude a vleze to všude a jen tak to nechytíš :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Máme čerstvě narozená koťátka, kdychom jich tady náhodou měli málo ;)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Je hodná, v noci jsem nemohla spát a furt sebou házela, ani nedržkovala a prostě si lehla vedle mě. Teď se to ze mě snaží dostat nějakým démonickým zaříkáváním :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: jeee, kocicka te muze lecit. ty se mas!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Asi bych radši nasranost než škrábání v nosohltanu a v krku :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Na mě taky, pondělní nasranost.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Krásné ráno ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno, něco na mě leze :(
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Dobré ráno a krásný týden! :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Ahoj
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Dobre rano!
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Bonjour!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NELLAS: To je hezky, kdyz se lidi prevteli do kytek.

Dobre rano!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZANNA: Ach!
    Ale mně právě ještě pořád žije ta první, kterou mám nějakých 14 nebo kolik. A z té jsou právě ty nové bílé. Zbytek měl krásný život s plno květy a pak se odporoučel.
    Ta původní je dárek od jedné známé, taková poslední vzpomínka na ni.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    NELLAS: Ano orchideje mi šly a potom všechny skoro naráz chcíply. Říkala jsem to květinářce, že asi budu muset jít do sebe. A ona se na mne podívala a řekla, orchideje mají život 10 let při dobré péči, většinou ale tak do 8 let :-) Potěšila mne :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZANNA: Mně hodně dlouho držely orchideje. Pak mi ale postupně chcíply (během asi 8 let teda) tři, teď už mám jen tři bílé, protože ta bílá se rozhodla namnožit. Dokonce jsem jeden keiki dávala i nějakému nyxákovi.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    NELLAS: To já taky :-) můžu mít jen kytky, co snesou střídání přehnané péče a nepéče :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZANNA: Já už zvládla zabít i kaktus. Kdysi dávno na koleji. Jmenoval se Rupert. Od té doby jsou všichni moji kakusové Rupíci.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    NELLAS: Tys ho viděla! To jedno je palma z datlového semínka. Umučila jsem ji přes zimu svou péčí :-(
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Dobré nedělní ráno :-) venku zase slunce! Tak velké, že se sem na obrázku nevejde :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam