• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Bobré ráno :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Krásné ráno ;)
    SWIST
    SWIST --- ---
    Dobré ráno.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Bodre rano :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    BAAL: mnam!
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    NELLAS: Hlodavcum nechutnam, ohrnujou nademnou cumaky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SPECZ: Kdybys dělal nepřístojnosti, probudíš se i mírně nebo vážněji ohlodaný, věř mi.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    SABRIEL13: Zdravim. Mohla by jste se prosim kouknout do zupanu, jestli tam cirou nahodou nemate muj zapalovac? Ja jsem se tu minule musel nejspis desne ozrat, vzbudil jsem se hrozne rozlamanej, spinavej a s ohorelym oblecenim, a vubec nevim jak se mi to stalo, tak doufam ze sem tu nedelal nejaky nepristojnosti, to bych nerad.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SABRIEL13: Vitej zpet pani domaci, dlouho jsem te nevidel!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    BAAL: Četla jsem cider z dementů a po dnešku jsem si celkem říkala, že úroda zdrojového materiálu byla bohatá a není divu, že z nich začali už dělat i cider.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Cider z delmartu?

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    To mi připomíná že bych si zase mohl pořídit do kanceláře takovou tu zenovou zahrádku s písečkem a kameny, měl jsem to v jedné z minulých firem, ale bohužel jsem jednou po poradě vzteky zlomil hrabičky.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Děkuji, již jsem klidný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: No... a tentokrát jsem se snažila fakt uklidnit já tebe :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Ok, v pohodě. Opět tě ubezpečím že na tobě nic provádět nechci (a tím nic myslím cokoliv tě napadne a i to co tě zrovna nenapadne) :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Vůbec, já jen vím, že jsem se proti těm tradicím několikrát veřejně vymezila, takže jsem tě chtěla ubezpečit, že co mezi sebou dělají dva dospělí jedinci dobrovolně, to mě netrápí. Trápilo by mě to, kdyby to chtěl někdo provádět na mně :P
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Přijde mi že máš stále pocit že ti ode mě hrozí nějaké nebezpečí :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Dokud se nesnažíš zmlátit mě nebo někoho proti její vůli, tak si bij, jak uznáš za vhodné :P
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Jo tohle :) tak to je pomlázka 3 roky stará, zasadil jsem jí po vykonání té strašlivé věci (nikomu to neříkejte nebo bude zase hejt že uznávám středověké tradice spojené s vrbovým proutím a ženským pozadím) do květináče a spokojeně žila na balkóně, ale teď má svůj hrobozáhon.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hele, tak já si dám asi nohy na stůl a budu si povídat s démonkem nebo stavět lego, jak to tak vypadá. Ale nikdo to v práci neříkejte!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam