• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FISHIE: Blbé sny mívám taky docela často, ale dnes ne, večer jsem koukal na Bonda - Jen pro tvé oči, to nebylo nic děsivého :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    INSEQUI: měla jsem blbé a ošklivé sny, a to jsem na nic v telce nekoukala. teď to se to snažím ignorovat a potlačit všemi způsoby
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Malá podvečerní Praashkiáda nebyla :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Já radši nemyslela, klidně jsi mohl být na klubové akci organizované Praashkem, co já vím :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Přezouval jsem auta, čistil kola od Jeepu (ty větší drapáky do bahna jsou docela těžký), mám na to velký pákový hever co váží taky okolo 40 kilo, pak jsem likvidoval jestě velkej starej rošt z půdy, dostat ho dolů po schodech a rozřezat ho taky nebylo úplně lehké.
    Nebo jsi snad myslela něco jiného?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Já spíš přemýšlím, z čeho... ale na některé věci je lépe se neptat. Každopádně nechoď moc blízko ke králičí ohrádce. Radši :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: pivo můžu pít i levou :) A lidského masa chtivá zvěř si na mě taky nepřijde, tak moc oslaben zase nejsem.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Pravou rukou říkáš, jo? :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FISHIE: Můj status report je daleko horší :) blbě jsem spal, probudil jsem se ve 4 a už nemohl usnout, ráno jsem vstal, zjistil že nemohu hýbat pravou rukou, protože jsem si o víkendu nějak namohl rameno a to nemluvím o tom že je pondělí :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    INSEQUI: hned vysvětlím. sice je pondělní ráno, ale oblíbený kolega je na dovolené než se objeví něco co měl udělat a neudělal, tak je to krásné ráno :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dobre ráno, sice teda nevím co je na něm dobrého, ale přeje se to.
    BAAL
    BAAL --- ---
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    BAAL: to vypadá moc dobře :) mňam
    BAAL
    BAAL --- ---
    FISHIE: Snidanove lasagne?

FISHIE
    FISHIE --- ---
    vstávat!
    mašiny, konve a džezvy jsou už nastartované .... už můžete natahovat ruce
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Krásné nedělní ráno! :-)
    Netopýrci připravte se, otevřením dveří hrozí nakouknutí sluníčka!
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Džus?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Takže cestou nabereme ještě Darkinu? To zní jako plán!
    BAAL
    BAAL --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam