• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Taky to tak někdy u nás vypadá :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    gang kočičí prack.. pacinky :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já Julii zdědil po babičce
    TUILE
    TUILE --- ---
    moje kocicka je biloseda. cernyho ma jenom jednoho synatora.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    málem se mi dostala do dlaní malá princezna, šedý mourek, krátkosrstá .. s nádherně vykreslenou maskou na tlamičce a jménem Yum Yum
    kdo by nechtěl Yum Yum?

no, ale osud tomu chtěl, že mám nakonec čistě černou (až na ty tři šedé chloupky na hřbetě, o kterých se nesmí mluvit) Elinku
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    INSEQUI: asi slabost pro černovlásky, nenaděláš nic :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Společenství černé kočky, toto :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: Já mám plavčíka ve strážním koši

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Kdybych chtěla být krutá, pošlu na tě démonka. Když jsem naposledy vzala nástroj do ruky, pokusila se mi vyšplhat po noze až k rameni.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: tak já ty skřipky odložím, mno
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kéž by tě papoušek nebo netopýr znečistil!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    když se koukám, kolik je na nyxu zase lásky na těch jiných kocábkách, tak si asi zalezu do podpalubí, vezmu do ruky skřipky a budu se snažit opít nealko ginem :))
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    smíchy vyprskne čaj.. tedy rum.. nebo neidentifikovatelný nápoj barvy kdesi mezi assamským čajem a karibským rumem
    TUILE
    TUILE --- ---
    vy ste mekoty. vzdyt to je jenom livanec.

mazu mantu tvarohem a navrch sypu rozunky namoceny v namornickym rumu.

vyborna jednohubka!

olizuju spinavy prsty, zbytek mastnoty pak utiram do nejblizsiho kotatka, stenatka co jinyho ochlupence
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    přiznávám, že je možná maličko, malilinko ožužlaná, ale to je tak vše :p
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: To vidím, to je oříznutý lívanec zespodu hromady.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Zakaboní se směrem k mříži a nápisu 10 000 Voltů, vytáhne z lednice pivo a pomalu odchází do poslechové místnosti mumlaje si pod vousy Tak bylo to čtvrté sklepení nebo až to osmé, hergot budu tam muset uklidit, to už je jako kumbál u mě v UH a to je co říct, když jsem posledně našel několik věcí nejspíš z pořadu Kufr, trochu mě to vyděsilo, no řeknu vám jedním slovem příšernost, Viděl jsem tam věci, které nebyly věcmi, temnou realitu podsvětí, něco jako když hrajete po tmě v noci Diablo na PSku s velkou TV a domácím kinem a někdo vám najednou zaklepe na rameno, kdo tam vejde už nikdy nebude tím kým byl než vstoupil do kumbálu a čtvrtého sklepa! JO je to ten čtvrtej!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: Kecko. Manta si dál lebedí na talíři
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Nesahej jim na mrkvičku a nezkoušej je pohladit, když cení zoubky.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: V Jurském parku to také moc nefungovalo, dám si na ně pozor, minimálně budu ze začátku zle koukat a pokud to nepomůže, někde ve sklepě pod sklepem co je pod sklepem který je pod sklepemsklepem (doufám že to říkám správně) bude trestný klobouk! Kdyby to nepomohlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam