• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    INSEQUI: Doufám že zase budu moct začít, jakmile se to v práci trochu uvolní.
    SWIST
    SWIST --- ---
    INSEQUI: Buď v klidu, to jsem na tom dost podobně.. :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Skoro se bojím napsat že když jsem byl naposled na Smichoffe, vylezl jsme 4+ a byl neskutečně štastnej jak jsem dobrej :D

Jo a je to asi 4 roky, před tím jsem chodil do Mamuta, ten byl fajn.

Teď už bych vylezl maximálně tak po schodech do šaten :D
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ARMADA: off je samo nej, ale bacha na něj, člověk si rychle zvykne na jejich měkkou klasu, a pak docela čumí, když je jinam, nebo nedejbože ven :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: V Mamutovi jsem si poprvé zaječela asi ve dvou nebo třech metrech, že jsem moc vysoko :D
    A když mě jednou Pupu přinutil se zhoupnout, vysypala se skla tak v okruhu dvou kilometrů :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    já chodím smíchoff
    SWIST
    SWIST --- ---
    Mimochodem, kam po Praze chodíte lézt?
    Měl jsem oblíbený starýho Mamuta, tam jsem chodil dozadu na boulder s převisem, dalo se tam pěkně zašít a nikoho nevnímat.. :D Pak jak to přemístili a předělali na dvě patra tak mne tolik nebavil a už roky jsem nelezl.. I když si poslední dobou říkám, že bych to zas zkusil..
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: recept je prostý, Váňo :)

prostě dělej, co tě baví a dává ti radost
    sem tam přijde mráček a mrzení, ale ve výsledku je to pro životní pohodu pořád kladné skóre ;)
    TUILE
    TUILE --- ---
    FISHIE: ano!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Příště půjdeme všichni na kešky, abychom sdíleli i další koníček :D :D :D (ne, kecám, mudly na keše netahám a nenutím)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NICOLLETTE: Aaaaaaw, speciální nyxí hrníček. Děkuju <3
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: ale prosimtě, na

FISHIE
    FISHIE --- ---
    že bych to zas zkusila? hmmm
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    jednou pirátská loď
    podruhé klub lezců, lezkyň a lezčat (Huhugo, počítám s tebou dopředu)
    co přijde dál? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A jinak, pampeliškové kafe na mě sice už asi nezbylo, ale já si pro vás schovala pár úsměvů :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    mně přijde, že hned a honem lezou spíš nováčci :))

já si lezu na pohodu a kochám se
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Mě sem tam vytáhne jeden trpělivý pár, chválí mě i když vylezu třeba 4 (protože mě berou vzhledem ke mně, ne k ostatním). Dokonce přežijou, když je sem tam pošlu do prdele (holt když mám pocit, že padám, tak jdou všechny filtry stranou). Minule jsem vylezla snad jednu 5-, ale ta byla určitě označená špatně :D
    Se přiznám, že na naviják mě hlava nepustí.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: nějak pořád mám v paměti jak to všichni museli hned a honem, a strašná nervóza a tlak :) přitom všichni jednou začínali.
    a od kdy jsem v Praze tak jsem se do toho nějak nehrnula. pedule/lezečky šly pryč jako první a teď výbavu používám na stromy a sloupy :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TUILE: je to taková poctivá pískovcová sedma, což znamená, že abychom na tenhle úsek vůbec pomyslely, měly bychom na pohodu lézt devítky, to jen tak pro srovnání
    TUILE
    TUILE --- ---
    NICOLLETTE: ach, ty ses skvela!
    ja poctive trenuju, ale venku sem posrana strachy :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam