• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SABRIEL13: Divím se, že tam nebyl i klacík, destička, luk a kámen.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SABRIEL13: Můžeš zopakovat ten trik se svlékaním županu? červená se
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Potřebuji zapalovač
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: Side quest od Umpalumpů se prostě neodmítá.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELLAS: Kdyby mu smrdělo, nevezme ten sidequest.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FIONOR: Tak nechoď tam, kde to neznáš, když ti dobrodružství smrdí :P
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    SPECZ: Pak jsem slysel jeste neco o vesmirech kde je vic nez jedna Sabriel a navic bez zupanu, ale to teda uplne nesouvisi se zapalovacema, a hlavne je to ve vetsine pripadu dost nestabilni konfigurace.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    SABRIEL13: Ve vetsine vesmiru kde existuje alespon jedna Sabriel, ma i zupan. Ty kapsy jsou nejak propojeny. Netusim co s tim.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SPECZ: chichotá se

Náhodou to bylo hezké, ale člověk se přece jenom tolika pusinkama a všema těma dalšíma věcma unaví.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jo a když už jsme u toho, Speczi, já nevim, jak přesně se to děje, ale ocenila bych, kdybys zkusil přijít na to, jak se tvoje zapalovače neustále objevují v mých kapsách!

svlékne župan, chytí ho za spodní lem, a vytřepe z něj na stolek u baru větší množtví zapalovačů všeho druhu, dvoje krbové sirky, křesadlo, a nakonec ještě lupu. pak si župan zase oblékne, urovná a zaváže
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    SABRIEL13: ?!? Dvě osmičky ?!?
    Uff.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    FIONOR: Drobny problem je ze geometrie Baru je dynamicka, a navic ne vzdy je cas uvnitr konzistentni s tim venku.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    našpulí ret, obrátí oči v sloup, zavrtí hlavou, zaloví v kapsách županu, a vytáhne hrst různých hracích kostek... chvíli je převrací v dlani, a nakonec vybere dvě osmistěnky - jednu okrově žlutou, druhou tardis blue

Fionore, když na nich hodíš v součtu aspoň tři, tak tě to teleportuje zpátky sem k hlavnímu baru.
    Ale opatrně, naposled, když jsem hodila dvě osmičky, děly se... Věci. zachichotá se
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Já chápu, že se sem musí vejít vagón, pláž a podkroví, do kterého se jde po schodech ze sklepa dolů... ale mohli byste si tu ne-eukleidovskou geometrii držet na lokalizovaných místech a dát kolem ní varovné cedulky, aby do ní nikdo omylem nezabloudil?
    Šel jsem si jen umýt ruce a trvalo mi to tři dny, během kterých jsem musel přejít horský hřeben!

Dobře, mohl bych to stihnout za dva dny, kdybych se nenechal najmout kmenem oranžových pygmejů na side quest, který zahrnoval boj s obřím ohnivým krocanem, ale moje stížnost trvá!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    INSEQUI: Bydlí pod vagónem, přistěhoval se dneska ve tři ráno.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Díky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Šikovný, dej si bonbon.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: To je pravda :) Já se tady vlastně nedivím ničemu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Každopádně u mě je vedro a ospale... takže... ledovou kávu?

SPECZ
    SPECZ --- ---
    NELLAS: Nn, tady to je kladenská zahrádka, tady je mrkviček dost. Jen nevím jak to dopadne až narazej na nějakou mrkvičku s příchutí perníku, aby je to moc nerozdovádělo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam