• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: Jen Kroniky nebo i Hudbu ticha či jak se jmenuje ta tenoučká knížka o Auri?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Nejsi v tom sám, přesně tuhle smůlu mám taky. I když u toho královraha vážně uvažuju, že si to i tak pořídím v papíru, hrozně jsem do toho spadla, přečetla jsem díl asi za týden nebo tak :D
    No a Gaiman poslední dobou nemá nápady a nepíše, jen przní památku na Pratchetta. Aspoň že ten Tolkien dopsal Pána prstenů než se zamotal do mytologie a umřel.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: Já mám smůlu. Hra o trůnu - nedopsaná. Kroniky královraha - nedopsaná. A Pratchett, ten se chytl za ruku s Adamsem a taky mi umřel. Mé čtenářské já bičují vichry nepřízně :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE:
    "The Rain in Spain" – Rex Harrison, Wilfrid Hyde-White and Audrey Hepburn, 1964
    https://www.youtube.com/watch?v=xmADMB2utAo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Je boží, jedna z mých nejoblíbenějších postav.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    kolega přinesl vložky do mrazáku a bude tady improvizovat klimošku !
    ARMADA: myslíš ze zkusit woodchuck chuck by neznamenalo že můžeme spolupracovat i na projektech do ciziny? to mi jde líp
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: Zkus raději to s olejováním Julie a uvidíš. Bude to takový trošku konzervační šrapnel. Když to ustojí, má bod :))
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: tak další :))
    ale Hartford musím zmínit příště:)) teda jestli ze mně místo toho nevypadne My hoovercraft is full of eels naprosto :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: ..a stejně je Tehol hrozně fajn cápek
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: *Hereford. Ani to kafe nepomáhá.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    přesně vím konec svého domácího čtení - bolehlav :)
    ARMADA: dvakrát ve třech, a jednou jeden sólista
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Já nebudu ani naznačovat :D
    ... ohlíží se po hromádce přečtených knih
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Aaaa, než jsem si přečetla dál, tak tohle už padlo :(
    Tak tedy... in Hartford, Hereshire and Hampshire hurricanes hardly ever happen?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Pardon, já u toho pilně drbu. Aktuálně králíčky, ale asi budu muset vyvětrat démonka :D
    ARMADA: The rain in Spain stays mainly in the plain. In the plain!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: Je pátek, tak 3x?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Ještě 61% a padne poslední desátá Malazská kniha. Jestli ten konec nebude stát za to, bude to tuze hořké mrzeníčko a zklamání :))
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    tak dáme tipovačku - kolikkrát se dnes přijdou pánové podívat na naši klimošku a jak moc k nám teče kondenzát z vedlejší místnosti?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: Ne ta, kde by bylo možno sdělit bankéřce, že ojebávat důchodce o úspory, aby si splnila obchodní plán, je nehezké, neslušné, neetické..a že je pýča. No, ne nutně tato slova v tomto poradí, ale sdělení bude jasné. Inu stížnost a dořešení si žádá osobní intervenci
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: byla ideální příležitost pronést The rain in Spain stays mainly in the plain
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: žádná banka blíž není?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: Pokud zaznělo, že dogs and cats are raining nebo no bright days ahead, tak to docela dobře mohlo být pracovní se zamyšleným výrazem odmítá opustit myšlenku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam