• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: ale on tu moji energii čerpá i jen svojí přítomnosti. a přitom je to normálně ukecaný chlap, žádné chmury.
    prostě se to tak sešlo.

NELLAS: ano. skončilo to tak že jsem vypustila ředitele a přešla jsem na metodu speak softly and carry a beagle
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Metodu cukru a biče jsi zkoušela? Pro tebe cukr, pro ně bič?
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Jo tak.. To je pak trochu problém.. :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: v teorií to zní dobře, ale praxe vázne :)
    hlavně když je musím něčemu naučit
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FISHIE: nooo, zajímavá rozhodně ;) ale tak všechno dobře dopadlo! Hlásím 12 novych miminek a teď už jdu v klidu zavřít očka ;)
    Tak dobrou
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Hudbu do učí a kolegu ignorovat..
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FISHIE: úžasný! Moc děkujiiiii <3
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    BERRUNA: to zní jako zajímavá směna
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    BERRUNA: brou noc! chceš před spaním kakao?

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jinak teda!
    Hokejový útočník, xx. nejbohatší Čech, rapper s vyprodanou O2 arénou ;) hezky se to sešlo a je až kouzelné pozorovat, jak je ten “byznys” svět najednou v porodnici normální <3
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    tak nějak mi to nejde se rozpracovat.... už vím že za chvíli přijde oblíbený kolega a začne čerpat moji energii
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FISHIE: spát! Berru makala celou noc a teď padá do peřin. Ještě by si teda s dovolením vzala ten fantasticky barevný chlebik ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Máš tři ohrádky králíčků. Dvě ohrádky obsahují obyčejné přítulné mírumilovné králíčky a třetí vybíravé bestie. A na mě skoro vždycky připadnou ty vybíravé masožravé bestie. V 8 případech z 10. Ostatní kolegové přijdou, třikrát přejedou kartáčem a jdou pryč. A já se s tím vždycky mořím ještě dva dny :D
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Protože to je tak vždycky když po někom doděláváš práci? Neboj, nejsi v tom sama..

FISHIE: Nejradši bych někam zalezl a zmizel... Ale vzhledem k tomu že jsem taky dostal něco na dodělávání a vypadávají na mě kostlivci, tak moc možností nemám...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nenápadně se přitočí s králíčkem a vloží ho rybičce do náruče.
    Tady ten konec se krmí mrkvičkou, ukazuje na králičí hlavu. Nepopleť to, jinak bývají nerudní.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    co dnes budeme dělat? snad nebudeme pracovat?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přisedá a nenápadně krade jeden chlebíček s cizrnou a druhý s cibulí. Narychlo žvýká a jednou rukou u toho drbe králíčky.
    To zas bude den. Proč vždycky když dostanu nějaké králíčky jen na závěrečné vyčesání srsti, se zjistí, že králíčci mají zarudlá očička a ostré zoubky a mrkvičku žerou jen tu fialovou, kterou někdo zapomněl objednat?
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Klidně sedej, místa tu je dost.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Ahoj, dobré ráno, můžu si přisednout, fešáku?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: ok :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam