• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Hele nebudu lhát, prvních cca 10-14 bylo docela krušných. Původně jsem si říkal že vysadím na měsíc, pak jsem to ale nějak neřešil a zjistil jsem že uběhly asi 2,5 měsíce a já si dávám první kafe. Ale je fakt že jsem 0,5l semtex ze začátku vyměnil za 0,33l džus a v práci jsem začal výrazně víc pít vodu.
    Teď si tedy nějaký ten energiťák stále dám, viz třeba dneska ráno a druhý mám v lednici, ale je to výrazně méně častěji.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Měla jsem "kolegu" - teda, pracovali jsme ve stejné firmě, jinak se pořád ještě pohybuje po nyxu - který jel na energeťácích. Chodili jsme spolu na firemní angličtinu, někdy zvládl dorazit na poslední půlhodinu totálně ospalý. Do práce chodil spíš tak na jedenáctou. Zkoušel dávat nějakou odvykačku, ale mám pocit, že se k tomu pak vrátil :D
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Hele docela i jo.. Potom co jsem si vypěstoval návyk si každý den cestou do práce koupit na přestupu semtex a než jsem dojel po eskalátorech dolu, tak jsem ho do sebe otočil a takhle to držel asi rok.. Tak jsem si řekl že to není moc dobré, dal jsem si cca 2-3 měsíce bez kofeinu a teď to dost hlídám. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Ono je to někdy jinak? :))

A vůbec, káva, káva pro všechny!
    SWIST
    SWIST --- ---
    SALVATOR: To tedy, hodinky tvrdí 2:55h spánku.. Dneska to vidím že pojedu na cukru a kofeinu. :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SWIST: No fujka.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré.
    SWIST
    SWIST --- ---
    SALVATOR: Už.. Práce nepočká. :X
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SWIST: No dobré. To si už vzhůru, nebo eště vzhůru?
    SWIST
    SWIST --- ---
    Dobré ráno?
    SWIST
    SWIST --- ---
    A já hlásím že dnes kamarád zapíjel dítě a zítřejší vstávání bude dost bolet.. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hlásím, že mě na tu večeři propašovali a že jsem se dost napráskla a když se lidi začali zvedat (někteří), bylo půl dvanácté a já si švihla na tramvaj, abych pak ještě stihla nějaký bus domů :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NELLAS: :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jo a včera jsem byla u O2 arény, tam vám bylo ptáků!
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Jo, to je asi rozumné. :D Taky bych nejradši utekl. :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: najednou jsem mela byt na trech stranach najednou. Chvili jsem to davala a pak jsem utekla :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A já se, pokud to projde, vetřu na firemní večeři :D
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Už to tam bylo tolik k nevydržení?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Pred hodinou jsem utekla z kanclu
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    TEAPACK: Už jsem to našel, ta edice se jmenovala Minibox

Jinak z těch velkých, Tatru Kolos jsem neměl, moje první byla raketa Prométheus ze Vzpoury mozků.
    SWIST
    SWIST --- ---
    TEAPACK: Já bych v práci bez hudby asi nevydržel nikdy..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam