• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Já ten poslední díl nezvládla, zatím se mi do něj nechtělo. Teď mě napadá, že jsem asi neviděla ani poslední díl s Doktorkou. Taky mě vlastně nezajímalo, jak to dopadne.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Dokoukal jsem posledniho Doktora a jsem nejak smutnej, mozna je to tim, ze uz jsem oficialne starej strejc co bude za chvilku volit Fica a Okamuru, ale nejak nejak zacinam mit dojem, ze za starejch casu bylo lip.

Mno dobre, jdu si koupit hul a zitra zbiju sveho prvniho pubertaka v tramavaji za to, ze me nepustil sednout.

Nezbyla pod barem lahvinka Cantilionu?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak jsem nechtěně trošku kecala. Karsova trilogie taky ještě není dopsaná. (zdroj: wiki)

The Witness Trilogy
    Planned trilogy written by Steven Erikson. It will be a sequel to the main series featuring Karsa Orlong and his quest to destroy civilization.

Title Published on Approximate Word Count Pages
    The God is Not Willing 1 July 2021[28] 191,000 688
    No Life Forsaken[29] Forthcoming n/a n/a
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Ale však já vím, že seriál byl dřív. Jenom prostě radši čtu a tu knížku jsem měla už asi dvakrát přečtenu než se mi dostal seriál do spárů... a pak už to nikdy nějak nevyšlo, no :))
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Tuším že nejdřív napsal scénář pro seriál, který mu ale částečně proškrtali, tak to vydal i jako knihu..
    A že jsi nedokoukala seriál dál jak za první díl? Pff.. Ale je pravda že sice ta špatná kvalita a nízkorozpočtové provedení mi k tomu sedí, ale teď bych se asi na to rozlišení 640x480 nebo kolik to bylo nezvládl dívat. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Seriál jsem nikdy nedokoukala dál než za první díl, ale knížka (psaná podle seriálu) je super. Včetně přídavku o Markýzově plášti.
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Noo.. Moje nejoblíbenější je asi Neverwhere, a tedy i seriál je super..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Gaiman má skvělé knihy, Američtí bohové jsou jedni z mých oblíbených. Teda úplně nej jsou Dobrá znamení, o tom vůbec nemůže být pochyb.
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Tak originál bych asi nedal, mám co dělat teď s American Gods. Ale jsem zvědavý na překlad od Planety9, měli by prý mít vychytané nějaké chyby.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Taky to tak mám. Já to teda navíc pořizovala v originále, protože je to prostě vždycky aspoň o chlup lepší. A česky se to ani nedalo sehnat... akorát co zrušili bookdepository... :D
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Knížky jinak než na papíře se mi nečtou dobře, není to takový pocit.. Takže mám koupený komplet co vydal Talpress a postupně jak vychází tak kupuju z Planety9.. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Já přemýšlím, jestli si ho taky pořídit... ale když bookdepository už není...
    SWIST
    SWIST --- ---
    No... Ten bych taky mohl konečně dočíst.. Nebo možná začíst číst znova.. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Karsa má ale svůj spin-off, ne? Teda možná je to jen nějaký prequel... ale snad nějaká trilogie či co?
    A Heborika jsem těžce googlila a dost se ztrácela, to jo.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ale naštval mě, pochopitelně
    karsa tam měl nevýrazný štěk, heborik - fakt se člověk ztratí, co bylo v (asi) čtvrté knížce z deseti, když každá má cca 800-1k stran :)
    a o kom to mluvil na konci kotilion se stínupánem na cestě do itko kan ví asi jen autor. a možná s trochou štěstí kotilion se stínupánem :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Je pěkně si někdy přečíst i něco dokončeného... zasní se
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Malaz?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ..tak to má pěkný konec ukládá kindle na poličku
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jednu vychlazenou kofolu, hospodo! Dnes mám chuť to rozjet!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    (což se netýká našeho baru, pochopitelně)

mumlá si přes brčko zatímco cucá gin tonic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam